"Ha bennem látják a fő ellenségüket, akkor igazuk van" - reagált Emmanuel Macron a magyar kormányfő és az olasz belügyminiszter keddi sajtótájékoztatójukon elhangzottakra. A francia elnök a Politico szerint azt is megjegyezte újságíróknak Dániában, hogy semmiféle gyűlöletbeszédnek nem fog teret engedni. A napnál is világosabb, hogy a nacionalisták és a haladók között erős ellentét van. Soha nem fogok egyetérteni olyanokkal, akik ontják magukból a gyűlöletet - idézte az Euronews a francia vezetőt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Frappáns - és mennyire különbözik stílusban - válasz egy bunkó törekvés híveinek !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
Frappáns - és mennyire különbözik stílusban - válasz egy bunkó törekvés híveinek !!!
1magyar
makaróni sem a franciák elnöke hanem a bevándorlóké. Nem látni ott már fehér embert csak ritkán.
kereső
@1magyar: ott élsz,hogy ennyire tisztában vagy a helyzettel? Vagy ezt mondták a királyiban?
1magyar
@kereső: Nem, de ha tv-ben látsz egy utcai felvételt már elég. Na meg a bevándorlók melletti kiállásuk jól mutatja,hogy nem nem a dolgozó emberek véleményét képviselik hanem a káoszét.
Peller Anikó
@1magyar: "Soha nem fogok egyetérteni olyanokkal, akik ontják magukból a gyűlöletet" mondta gyűlölködve a Makaróni.

De legalább megvan hova kell irányítani a szétosztandó osztandót, szívesen látják a mekkelbanyától vagy a taljánoknál megúnt kecskebaszókat, a 600 milliós négerinváziót, valamint az arab hordákat.
1magyar
@Peller Anikó: Mondanám vigyék ha tetszik, csak Európát teszik tönkre.
kereső
@1magyar: azt kell mondjam,hogy a TV hazudik.Nekem első kézből származó információim vannak az érintett országról,úgy hogy ezt bátran ki merem jelenteni.
Amúgy meg nincs senki,érted SENKI aki az illegális migrációt támogatja,tehát nem kell ezzel operálni,hogy "vidd haza". Viszont a normális!!! megoldáshoz sem a gyűlölet,sem a gyűlölet keltés nem visz előbbre. Majd akkor jártassa orbán a száját, ha euro milliárdokat költ el Észak-Afrikában a SAJÁT ADÓFIZETŐI pénzéből arra,hogy minél kevesebb migráncs árassza el "szeretett"Európáját. Nem veszitek észre,hogy még ezzel IS átver benneteket?Orbán nem abban érdekelt,hogy ez megoldódjon/putyin pajtásával egyetemben/-hanem épp az ellenkezőjében.Nem lenne "migráncshelyzet",rögtön kiesne egy fél csecs a szájából-itthon is, Európában meg pláne.Arról nem is beszélve ,hogy a letelepedési kötvénnyel -ami az országnak eddig 20 milliárdos kárt okozott- ezerszám engedett Európára bűnözőket,és lehet hogy terroristákat is. Mert lófütty ellenőrzés volt/van.
nezelodo
Kedves Nemzetvezető, lám, hogy kellemetlenkedik ez az "Új fiú"! Nem lesz ebből baj?
Commenter
Legyen is orbán valódi ellenzéke ha már itthon nincs olyan neki.
tudode
A "veteránnak" már Macron "belépője" sem volt kedvére, már akkor KIVETETTE rá a mérges fogát:
.
-----„Új fiú” Orbán kamerák előtt sajnálta le Macront

www.youtube.com/watch?v=nHq8g-udD60
.
Mennyit számít a gyermekszoba hiánya!
Commenter
@tudode: "Új fiúk, lányok" pl. a Rákóczi téren és a Place Pigallon szoktak dekkolni. Hülye bunkó, trump-kaliberű vagy még olyan se.
tudode
@Commenter: .
Lehet, hogy Macron menekültügyhöz való álláspontja ÉLETSZERŰBB, mint a V/4 = Orbán még a MIGRÁNCSOKBÓL is politikai hasznot húzók KOFASZINTŰ KOMMUNIKÁCIÓJA!
Commenter
@tudode: ez nem kofaszint amit ov megüt. ez kocsmai szint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.