Újra csillant egyet a külügyminiszter diplomáciai érzéke. Szijjártó Péter az osztrák Pressének adott interjújában reagált arra, hogy Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter az uniós források megvonásával fenyegette meg Magyarországot és Lengyelországot, ha továbbra sem viselkednek szolidárisan.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vitatkozni csak érvekkel és tényekkel lehet, ami Szijjártónál hiánycikk.
Már egymillió euró a kerítés? Lesz az még több is verbálisan!
Ma már bárki, bármit mond a kormányzatunkra és Orbánra, az nyomást gyakorol, politikai támadást indít, migráció támogató.
De amiről szó van, azt egy épkézláb mondattal nem tudja megcáfolni, megindokolni, érvelni az igaza mellett.
Egy óvodás jobban tudja megmagyarázni miért akar csokit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ja,most olvastam a jó előbb Demeter Márta exmszp-jelenleg lmp-s képviselő nyilatkozatát."Az lmp nem támogatja a Sargienti jelentést".Köszönjük Márta.Te állitólag azért hagytad el az mszp-t,mert tele van kollaboráns árulókkal.Tükörbe néztál már ma?
Commenter
@kereső: Nincs ilyen. Ez a honvéd k. helyzetével végképp eldőlt. 72 óra eltelt és egy szavuk nem volt. Már rég az utcán lenne ha volna, és nem a parlamentben és nem csak a szavak szintjén politizálna.
Commenter
@kereső:na a fiókpárt lmp az valóban a vicc kategória.Ha nem lennének ki se kellene találni őket, a gusztustalan up-vel az élen.
kisrigó
@RonaGyuri: Természetesen a "mi kutyánk kölykére", meg a gyevi bíróra nem vonatkozik az új törvény, pláne nem visszamenőleg. A jövőre nézve majd kreálnak maguknak "jogalapot" (országgyűlési többség, igazságtalan igazságügy miniszter, no meg a fényestekintetű!) Az ő szemszögükből nézve már van egy jogalap: a pénz!
Commenter
@kereső: ha képviselő és orvos lennék, most biztosan a honvédban lenne a helyem és nem a nomád játékokon vagy épp mallorcán...két szelfi közt...de biztos vagyok benne hogy van az (ellenzéki) képviselők között orvos...nem is egy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.