Orbán Viktor a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén járt Csolpon-Atában, Kirgizisztánban.

Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetének megnyitására – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén a kirgizisztáni Csolpon-Atában hétfőn.

Orbán: Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetére

Orbán Viktor miniszterelnök (j) felszólal a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén a kirgizisztáni Csolpon-Atában 2018. szeptember 3-án. Balról Savkat Mirzijojev üzbég államfő.

Fotó, címlapi kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Magyarország mindig is figyelemmel kísérte a türk identitású országok együttműködését. A modern világban is megőrzi nyelvét, kultúráját, hagyományait, tiszteli, ápolja türk gyökereit – mondta a kormányfő.

Az a nép lehet erős, amely büszke nemzeti identitására – tette hozzá.

Orbán: Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetére

Ilham Alijev azeri (b2), Nurszultán Nazarbajev kazah (b3), Szooronbaj Zseenbekov kirgiz (b4), Recep Tayyip Erdogan török (b5) és Savkat Mirzijojev üzbég államfő (b6), valamint Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Ramil Hasanov, a Türk Tanács főtitkára (b) a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülése előtt a kirgizisztáni Csolpon-Atában 2018. szeptember 3-án

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Megdőlt az a régi világrend, amelyben a tőke és tudás Nyugatról áramlik Kelet felé, az új világrendben a Keleten felemelkedő államok meghatározóak – mutatott rá Orbán Viktor.

(MTI)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Épp itt lenne az ideje hogy valaki eltakarítsa ezt a rohadékot!!! Annyi jóravaló ember hal meg,ez a dög meg rontja a levegőt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: off: a kontrasztanyag is kiválthat allergiát, furcsa tüneteket.Nekem a sima megfázás elleni poroktól van iszonyat hányingerem. Most már jól vagy?
bencemacska
@Commenter: Off:)
A körülményekhez képest igen, de a vérhígítók nem jó hatással vannak a visszereimre, - nagyon csúnyám tud vérezni - de én azt már nem műttetem meg!
Commenter
@bencemacska: off visszérre vadgesztenyekrém-bármelyik patikában kapható.
bencemacska
@Commenter: ma, 13:11
Miután egy 1970ben történt mélyvénás trombózis következménye, a gyógyszerek és gyógynövény krémek arzenálját alkalmazom (felváltva/kombinálva). Csak most az erős vérhígítók nagyon belezavartak! De már egyet elhagyhattam, a másikat egy félév múlva hagyhatom el, és szedhetem a visszeremre évtizedek óta szedett régi gyógyszeremet!
És a héten már lejár a házi orvosom szabadsága is, meg a kardiológusomé is.
Csak addig kell kibírni!!!
Commenter
@bencemacska: kitartás és gyors gyógyulást! Remélem a cicáddal minden oké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.