A Szkripal-üggyel kapcsolatban London által nyilvánosságra hozott információ érthetetlen, az orosz fél nem ismeri a britek által megnevezett gyanúsítottakat – jelentette ki Jurij Usakov, az orosz elnök külpolitikai tanácsadója újságíróknak szerdán Moszkvában.

Hallottunk vagy láttunk két nevet, de ez a két név nekem személyesen nem mond semmit, mint ahogy, gondolom, önöknek sem

- monda a sajtó képviselőinek Usakov.

Rámutatott, hogy közleményében maga a londoni rendőrség is kitaláltnak minősítette a gyanúsítottak nevét.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: így van. csak adják a no speak english blablát mint a csuti.
papa.49
@Commenter: Másutt már leírtam, ha kimarad a hatalomból, akkor jön a ,,B,, terv. idehaza, lesz rá ember figyeld meg, kiprovokálja, hogy be lehessen vezetni a rendkívüli állapotot !!!
A biotoll feloszlatja a hodályt, és miniszterelnöki kormányzás lesz, nekünk meg kuss lesz !!!
Commenter
@papa.49: ha ez kell ahhoz hogy végre vége legyen hát legyen. A lengyelek is túlélték Jaruzelskit és a rendkívüli állapotot. A mi hibánk fülkeforradalomra cseréltük a békés "forradalmunkat" amit a gtzi ellopott. Most fizetünk mint a katonatiszt :(
papa.49
@Commenter: Azt mondom olyan mint ,,vértelen forradalom,, NINCS sokszor még a véres kegyetlen forradalom se hoz igazi változást nehogy emez !!!
Itt nem is volt más '90 csak ,,állományváltás,, a 4.5. sorban állók kerültek hatalomra,mert az előttük levők már teljesen hiteltelenek lettek, az mszmp. így mentette át a hatalmát !!!
Az akkori ,,forradalmárok,, egy valamit elfeledtek a vörös csillagot óvatosan daruval vették le a parlament tetejéről ahelyett hogy leverték volna /öcsém mondta, igaz volt / !!!
Nagyon kevés valódi ellenzéki volt akkor a porondon, és azok is hamar átlátták, hogy ez nem az aminek látszik, és csendben félreálltak !!!
Commenter
@papa.49:Nagyon kevés valódi ellenzéki volt akkor a porondon, és azok is hamar átlátták, hogy ez nem az aminek látszik, és csendben félreálltak !!! Ott a pont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.