Az ENSZ Biztonsági Tanácsának csütörtökre történő összehívását kezdeményezte Nagy-Britannia, hogy tájékoztassa a testületet a Szkripal-ügy nyomozásának drámai fejleményeiről – közölte az este New Yorkban Karen Pierce brit ENSZ-nagykövet.

A britek rendkívüli ülés összehívását kérik az orosz kormány orgyilkosai miatt

A brit vádhatóság szerdán közölte: az eddigi vizsgálatok alapján két orosz állampolgár, Alekszandr Petrov és Ruszlan Bosirov gyanúsítható a Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya ellen márciusban Salisburyben elkövetett merénylettel, amelyet egy Novicsok típusú idegméreggel hajtottak végre.

Theresa May brit miniszterelnök ezt követően a londoni alsóház képviselőinek tartott beszámolójában kijelentette: Londonnak bizonyítékai vannak arra, hogy az orosz katonai hírszerzés (GRU) két ügynöke követte el a gyilkossági kísérletet.

Az orosz vezetés úgy reagált: nem ismeri a gyanúsítottakat, s azt hangoztatta, hogy számára érthetetlen a London által adott információ.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fekete
Mar lassan 2 eve butittjak a vilagott az Oroszokkal.Ma'r szankcioztak oket,de arol nem emlitenek
semit sem,hogy a masodik pa'r ahol az egyik meghalt,nekik a konyhajukban volt ez a mereg egy
kis uvegben.Ugyan eszt csinalta T,Blair mikor lerohantak iraqot ok nelkul.Hulyitett Washingtonal egyutt evekik.Levanak minden ----a! Igen az!
Commenter
@durbincs: én csak a külügyi asszistens lenni itt. A nyüves herélt nagybátya a külügyi szakértő nekik 30 ak Iqjuk iígy együtt. nem tudnak átmenni a szomszéd verembe magyarázza má' el nekik hogy kéne ásó,mert már nincs körmöm. Köszönöm@durbincs
Commenter
@durbincs: na figgyeljen idde: az én fejemet tényleg verte a számolást taníto, aki nyuves nagybattja.Kiskoromba más rúgott itt rományba, most meg a nyüves rugdós. Küggyün má' nekije egy kis votkát hátha beallszik attú oszt békénhagy. Kössssssssssssssssssssssssssssz!@durbincs De látom maga is címlapra kerűt tennap ocskan. vigyazon ez valami trükkkkkkkkkkk@@@durbincs
Commenter
@durbincs: majdnem eltalálta nem 50 henem 40iqs vagyok a nyuves herelt az meg nem százas!
Commenter
@durbincs: együtt vertek kettőnket. Az lopott én meg besegítettem neki ellopott egy zsemlét.mer éhes vótunk. Ezé" örülünk a maga pizzáinak. Kösz vagy ahogy itt a verembe monnyák: multumesc domnule...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.