Több mint húsz év hallgatás után szólalt meg Diana hercegné személyi edzője. A dél-amerikai születésű Jenni Rivett kapcsolatuknál fogva pszichológusi szerepben is tetszelgett.

Vallott Diana hercegné személyi edzője – nem akart elválni Károlytól

Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Ügyfelei, így természetesen Diana sem csak testi, hanem lelki javulást is várt tőle. Ahogy fodrásznál, vagy manikűrözés közben, a nők neki is csacsogtak, hogy megszabaduljanak a felgyülemlett feszültségtől. Dianának is volt mit mondania az 1990-es évek elején, mikor Jennihez járt. Házassága akkor már válságban volt, és tudott Károly és Kamilla viszonyáról is.

Több mint húsz év hallgatás után szólalt meg Diana hercegné személyi edzője. A dél-amerikai születésű Jenni Rivett kapcsolatuknál fogva pszichológusi szerepben is tetszelgett. Ügyfelei, így természetesen Diana sem csak testi, hanem lelki javulást is várt tőle. Ahogy fodrásznál, vagy manikűrözés közben, a nők neki is csacsogtak, hogy megszabaduljanak a felgyülemlett feszültségtől. Dianának is volt mit mondania az 1990-es évek elején, mikor Jennihez járt. Házassága akkor már válságban volt, és tudott Károly és Kamilla viszonyáról is.

Az edzés segített Dianának leküzdeni a bulimiáját és begyógyítani az összetört szívét – vallott Jenni a Daily Mailnek. – Nekem elmondta, hogy ő nem akart válni. Szerető, jó feleség akart lenni – emlékezett a szakember. – Megpróbált kitartani, és helyrehozni a házasságát! Szerelemből házasodott, és sosem kívánta, hogy tönkremenjen a kapcsolatuk – szögezte le Jenni.

Az edzések után mindig könnyebb lett a lelke, az erősödés pedig csak bónusz volt!

(Borsonline)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ó,hát akkor ez volt a baj? Ő nem akart válni,de valahogy kieszközölték,hogy megtegye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.