Felvétel is készült az esetről, amin jól látható, hogy a McDonald’s-ban dolgozók egy patkányt üldöznek ki a gyorsétteremből! A videón az látható, amint az egyik dolgozó egy seprű segítségével hessegeti ki az étteremből a nagyméretű rágcsálót. A patkány állítólag a pénteki nap ment be az étterembe egy ajtón keresztül. A gyorsétterem lánc szóvivője szerint a …

Forrás: vitalnews.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
nocsak ide szoktak a neresek mert akkor nem egy az!!
tudode
Miközben Ángyán dr által emlegetett/megszenvedett PATKÁNYAI nem hajlandóak FELJÖNNI a FÉNYRE, még a rágcsálók elleni "küzdelembe" is belepofagoltak, valószínűsíthetően FITYISZES ÜZLETI ÉRDEKBŐL vezérelve, v mit csinálva!!!
.
Lássuk csak HŐS TETTEIKET:
.
----- Ötven év után változik a fővárosi patkányirtás
.
www.vg.hu/kozelet/kornyezetvedelem/otven-ev-utan-valtozik-a-fovarosi-patkanyirtas-1005392/
.
(...) """""A Bábolna Bio Kártevőirtó Kft. – jogelődjeivel együtt – 1971 óta irtotta a patkányokat a fővároshoz tartozó 525 négyzetkilométeren, azon belül több mint 220 ezer objektumban, illetve az azokhoz tartozó csatornahálózatban. A rendszeres és szisztematikus munkának köszönhető, hogy míg a 1960-as évek végén legalább kétmillió patkány szaladgált Budapest területén, a főváros immár hosszú évek óta patkánymentesnek tekinthető.""""
.
És a PATKÁNYAINK úgy a csatornákban, mint a McDonald-okban, ki TUDJA MÉG hol SZABADABBAN élhetnek a BENNSZÜLÖTTEKNÉL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.