A Sargentini-jelentés elfogadása az Európai Parlamentben (EP) a magyarokkal szembeni bizalmatlanság megnyilvánulása – jelentette ki Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament (Bundestag) alelnöke csütörtökön Berlinben A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa a magyar közmédiának adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a magyar lakosság “óriási többséggel” kifejezte bizalmát a kormány iránt, az EP viszont “bizalmatlanságot szavazott” a kormány ellen, ami “lényegében a magyar lakossággal és a magyar demokráciával szembeni bizalmatlanság” üzenetét hordozza, és az “nagyon rossz” fejlemény. A szavazás másik fő “negatív üzenete” valamennyi kelet-, és közép-európai országnak szól, és azt tartalmazza, hogy “követniük kell a brüsszeli utasításokat”. Ez nagyon nincs rendben, ha meggondoljuk, hogy ezeknek az országoknak keményen meg kellett küzdeniük a szabadságukért – mondta Hans-Peter Friedrich.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez történelmi bűn; ez a dagadt retardált törpe a bandájával eljátszották a magyarokkal szembeni bizalmat! =))
silber13
@durbincs: Az a 2 méteres barbár értelmi és műveltségi szinten reggelire megeszi a csűti gyesznónak és társainak siserehadát!
RonaGyuri
@durbincs: szégyenletesek vagytok tönkre tesztek mindent, amihez csak hozzáértek! Remélhetőleg hamarosan a helyetekre a történelem szemét-dombjára kerültök! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.