Egy résztvevő elmondása szerint a miniszterelnök fele-fele esélyt lát a Fidesz kizárására a Néppártból és arra is, hogy megússzák a dolgot. Beszélt Merkel büntetéséről és az EP-választás várható eredményéről is. Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt ülésén az egyik résztvevő elmondása szerint körülbelül ugyanakkora esélyt adott arra, hogy a Sargentini-jelentés és a 7-es cikkelyes eljárás elindítása miatt kizárják a Fideszt az Európai Néppártból, mint amennyit annak, hogy ezt megússzák.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Remélem kizárják ezt a trágya alakulatot...sokkal előbb kellett volna kintről megfojtani a fideszt,nem hagyni idáig fajulni a dolgokat!!4
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Miről beszélhetett? Arról, amelyet ma a KÖZTÉVÉ 180 perc műsorában, mintha öreganyámat hallottam volna, csak AZT HALL MEG, jut el a spcien működő szürkeállományába, amelyet egy HOZZÁ HASONLÓ cinkeltkártyás képeSS felfogni.
RonaGyuri
elsőre kitiltva, majd 3 óra múltán mégis berakva!!! =))

akkor ezt írtam róla:

A pávatánci = úszva pánikolni

Miről beszélt Orbán Viktor zárt ajtók mögött Velencén?

Azt meséli egy részt-vevő – kezdődik a beszámoló, ami nem csak mostanság igencsak csökkenti a hír értékét.
A derék atv.hu cikke szerint „Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt ülésén az egyik résztvevő elmondása szerint ”: …
Nos nem tudom, hogy kinek a szavai (Atv, informátor vagy maga Őfenesége), de igencsak elgondolkodtató a megfogalmazás: „körülbelül ugyanakkora esélyt adott arra, hogy a Sargentini-jelentés és a 7-es cikkelyes eljárás elindítása miatt kizárják a Fideszt az Európai Néppártból, mint amennyit annak, hogy ezt megússzák.”.
Nos túl azon, hogy maga a megfogalmazás messze van a valós képtől (amiben semmi új, mert az állampárti reakció már ott tart, hogy kenterbe veri a kádári hisztit a magyar kérdés ENSZ tárgyalása idején) lévén ha kiteszik a szűrét annak nem oka, legfeljebb előjele az, hogy az EPP –s képviselők zöme is megszavazta a jelentést. Az igazi gond ebben a másik eshetőség. Ami az állítás szerint ugyanolyan esélyes: megússzák. A dolog úgy áll, hogy az uszító propaganda hangneme és ereje nem arra utal, hogy erre a lehetőségre valóban számítanak.
Azonban még ennél is pikánsabb az, hogy – persze az hírforrás szerint -: „a politikai pánik semmilyen jele nem volt érzékelhető a miniszterelnökön”!
Aminek érdekessége, hogy közvetlenül annak kapcsán került megállapításra, hogy Orbán kifejtette: „Merkel kancellár büntetni akarta a kormányt.”. Ami lássuk be az egész kampány egyetlen értelmes mondata, s egyébként is igencsak szokatlan tisztánlátás: igen elunta azt amit műveltek és (végre) rájött – ha valami még egyáltalán – a makarenkoi pofon talán még használhat.
Ami pedig a pánik dolgot illeti – megjegyezvén, hogy nem tudom mit kell érteni a politikai jelzőn – azt kell mondjam – az utóbbi napok fényképeit nézve is felmerült bennem a kérdés -: Ért ez a szerencsétlen...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt:
Ért ez a szerencsétlen retardált dagadt törpe bármit is abból, ami történik???
papa.49
Azt leszámítva hogy 24 órát töltött Gratz ban a hirtelen szükségessé váló ,,feltöltésen,, vajon miért nem látta senki kedd óta egész tegnap délutánig ???
@RonaGyuri: nem érti, tovább megyek mert nem AKARJA MEGÉRTENI, hogy elérkezett a váltópont amikor elfogyott a levegője az Unióban, és ez nem csak a Merkeltől függ !!!
RonaGyuri
@papa.49: nekem az a meglátásom, hogy ez nála manapság már nem akarati kérdés. Sohasem volt egy mások véleményére bármit is adó, de most már ott tart, hogy nem is érti, ha valami nem úgy van, ahogy ő gondolja! =))
papa.49
@RonaGyuri: Akkora már a ,,kabátja,, hogy nem figyel már senkire semmire, csak a rögeszméire !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.