Magyarországon jelenleg rendszerszintű veszély fenyegeti a jogállamiságot, és ezen uniós alapértékek tekintetében nem szabad kompromisszumot kötni, ezért is volt szükség a magyar helyzetről szóló különjelentés megszavazására az Európai Parlamentben – jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője a Le Soir című belga lapnak adott pénteki interjújában.\nWeber elmondta, azért szavazott igennel az úgynevezett Sargentini-jelentésre, mert Orbán Viktor kormánya nem tett lépéseket a kompromisszum felé annak ellenére sem, hogy korábban még az alkotmányt is hajlandó volt módosítani az Európai Bizottság kifogásai miatt, ezért most “más szintre” kell emelni a párbeszédet.\n\nEurópa a kompromisszumot jelenti\n\n– fogalmazott.\n\nLeszögezte ugyanakkor: az uniós alapértékek tekintetében nem lehet kompromisszumot kötni, ezért is szavazta meg a jelentést a néppárti képviselők többsége.\n\nA frakcióvezető a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyét és a civil szervezeteket érintő új...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gyáva jellemtelen ember, aki maga dönt el mindent, magához ragadott mindent, és amikor tetemre hívják, amikor számot kellene adnia a magyar jogállamról, a demokráciáról, akkor a migránsokról hazudozik, s tolja maga előtt a magyar embereket, akiket megfosztott saját hazájuktól. Önkényesen eltörölte a magyar alkotmányt, helyette egy olyan alaptörvény van érvényben, amit senki nem szavazott meg rajta kívül, és az ő akaratának van alárendelve.
Magyarország egy alkotmányos válság, mert abszolút királyságként működik, demokrácia néven, ahol még a saját alaptörvényüket sem tartják be. Nem az alaptörvényhez igazodik a törvényhozás és a kormányzás, hanem fordítva: az alaptörvényt igazítják Orbán személyes akaratához. Megint bejelentette, hogy módosítják az alaptörvényüket, mert valami ütközne vele. Nincs az alaptörvénynek kontroll és korlátozó funkciója. Magyarországon nincs állam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: A narancsos, nyalnivaló seggedet kapcsoljuk, ki ha meglátjuk/halljuk!
Jozefina
Szerintem a hír forása és szerzője az őrült!!!
Gauntlet
A jogállam megszűnt, a bűnözőket meg nem az EU hozza be, hanem már a parlamentben ülnek ... nyolc éve !
szaboria1
@Jozefina: Csak meg kell nézni ki az aki ezt a propagandát tolja. Csak a tegnapi napot kellett figyelni a tüntetőket a rendőrök hivatalos személy látogatása miatt megszüntették a tüntetést. Ki volt tegnap hivatalosan látogatóban pláne este?
Saját magukat hazudtolták meg épp hátfőn mondták a parlamentben lehet véleményt mondani. De ők ezt nem szeretik és hazugságra hivatkozva tesznek ellene.
durbincs
@tulipán: ihol -e ?de @tulipán: a sertéstelepi,koca ápolő ?Hát 50IQ-s ez nagyon nem megy ?
ha lopja már a kocatápot ? legalább fogyasszon, kis termetű ? de ezt megérti ? Ákcentusos ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok