A Blikk számolt be egy durva történetről, amiben egy őrült fiú öngyilkosság helyett inkább a börtönt választotta, ehhez pedig gyilkolt is.

A lap azt írja, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a 17 éves fiút, aki a walesi Laugharneban levő farmjukon brutális módon, egy szamurájkarddal és egy fejszével megölte mostohaanyját.

Brutálisan, karddal és baltával ölte meg nevelőanyját egy őrült fiú

A DailyMail cikke szerint a tinédzser fiú már hosszabb ideje fontolgatta örökbefogadó szülőjének megölését, az interneten számos olyan videót nézett, amelyek tömeggyilkosságokról, extrém bántalmazásokról, lefejezésekről szóltak. A fiú azzal csalta ki nevelőanyját a házból, hogy talált egy sérült kiscicát, jöjjön ki hozzá segíteni.

Amikor az anyuka kiment megnézni, hogy mi a helyzet, hétszer lesújtott rá a fejszével, majd elvágta a torkát egy szamurájkarddal. Miután brutálisan meggyilkolta, le is fotózta a saját vérében fekvő nőt, azzal a szándékkal, hogy később posztolni fogja a világhálóra.

A fiú a gyilkosság után azt nyilatkozta, azért ölte meg mostohaanyját, mert elégedetlen volt az életével, ahhoz viszont túl gyenge volt, hogy öngyilkos legyen. Így hát meggyilkolta nevelőanyját, hogy új életet kezdhessen, immár a rácsok mögött.

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.