Egyiptomi származású, belga állampolgárságú hajléktalan lehet a hétfői brüsszeli késelő, akit meglőttek a rendőrök, miután rájuk támadt egy igazoltatás során – jelentette a helyi sajtó.

A Le Soir című napilap a brüsszeli ügyészség tájékoztatására hivatkozva arról számolt be, hogy a negyvenes éveiben járó, valószínűleg hajléktalan férfi állapotát stabilizálták a kórházban.

A gyanúsított hétfő délelőtt késsel támadt az őt felébresztő, majd igazoltató rendőrökre a brüsszeli Északi pályaudvar közelében található Maximilien parkban, és könnyebben megsebesítette egyiküket az arcán. A járőrök válaszul tüzet nyitottak, a férfit három találat érte a mellkasán és a combján.

A hatóságok leszögezték: semmi jel nem utal arra, hogy terrortámadás történt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lehet, hogy en is morcos lennek az o helyeben - lehet, hogy az ot igazoltato rendorok aznap a hatodikok voltak, akik felebresztettek igazoltatas celjabol...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: De azért érzékeled ki is az elkövető??? csak nem egy arab???már megint...Vajon miért van hogy egyetlen európai országban sem az őslakosok követik el az erőszakos cselekmények zömét???
karma1
Milyen szerencse, hogy Magyarorszag sosem volt gyarmatosito, igy aztan kenytelenek vagyunk sajat allampolgarsagu bunozokkel eroszakoltatni... Igaz, ezekben is van neha nehany hegeduvonas, de azert magyarok ok is...:o)))))

Na, majd ezutan, ha orban vegre nem elegszik meg mar a szaros kis Magyarorszaggal, hiszen o mar Europa es az EU vezetoje akar lenni jovore... Na, majd akkor szerzunk mi is gyarmatokat, hogy legyen, aki melozik a ner-nek meg eroszakolgatja a magyarokat... mar csak azert is, hogy az itt szornyulkodo kommentelok is hangosan kiabalhassak, hogy azok a mocskos migransok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.