A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától. A német belügyi elhárítás főnöke már 2016-ban figyelmeztette Merkeléket a migránsok által újra felszínre hozott társadalmi problémákra. A kémfőnök már akkor megmondta, hogy az ellenőrizetlen migráció következtében nincs olyan intézmény Németországban, amely tudná, hogy pontosan kik és hol tartózkodnak az országban, ez a tény pedig roppantmód instabillá teszi a belbiztonság kérdését. Az idő lényegében Hans-Georg Maassent igazolta. 2018-ra Németországban mindennapossá vált a migránserőszak, a társadalom pedig egyre inkább polarizálódott, a bevándorlást elutasító erőket pedig egyre nagyobb számban támogatják.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Durbincs, 888, Merkel, ez csak igaz lehet! :)
Csizmás Kond
...még szerencséje hogy nem kentek rá valami molesztálást...
kokopelli
@SystemError: ...csak a Seehofer Horstl rúghatja ki,mert az volt a főnöke!Megpróbálta
mentegetni a fószert,de egyre kínosabb volt tartani az AfD "nemkért" támogatása miatt!
Eccerű eset! Annyian belepofáztak az esetbe,hogy már az egész egy cirkusz lett! ;-)
SystemError
@kokopelli: Ezeknek mindegy, az anyjukkal is kibasznának, ha az a parancs. Főleg az a köcsög, aki a 11 éves kislány kapcsán azt írta, hogy "Ha a kiscsaj hazug bevarrni lukát.". Kettőt találhatsz, hogy melyik aberrált buzi írhatta? :)
kokopelli
@SystemError: ..annyira mellé talált a 888,mert már az új hivatalában van a "nem
elbocsájtott",hanem az áthelyezett fószer,magasabb havi fizetéssel!Csak a Seehofer
és nem a Merkel intézheti az ilyen ügyeket! (belügyministeri feladat oszt annyi)Sajnos
nem tudnak újságot olvasni az idegennyelv hiánya miatt az orbánnyaloncok! Égés mint
az "albáncirkusznál" anno!...Ende der Durchsage,und nyasgem 888.!!
SystemError
@kokopelli: "mellé talált " szép kifejezés a gerinctelen hazudozásra :) Amúgy Orbánék is pont ilyen "méltósággal" szokták a személyi kérdéseket kezelni..:)
Aki Én
@Shikari a vérkomcsi propagandista: ...ja, igazad van.
A nemzeti vajda 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé egyik alelnöke.
,,1992. február 8. - A Fidesz negyedik kongresszusa szombaton ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot."
,,1989–1990-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanult. 1990-től lett országgyűlési képviselő. 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé, majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották."
,,A Fidesz negyedik kongresszusa szombaton ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot. A plenáris ülés a nagy többség igenlő és tíz küldött tartózkodó szavazatával úgy határozott, hogy a világ hatvan liberális szellemű pártját tömörítő nemzetközi szövetségbe teljes jogú tagként való felvételét kéri a Fidesz."
,,A beszédet követő sajtótájékoztatón Orbán Viktor kijelentette, hogy a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozással hosszú távra véglegesítették a Fidesz eddig is nyilvánvaló nyugat-európai pártpolitikai orientációját. Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben, s amennyiben a Fidesz-t októberben felveszik a Liberális Internacionáléba, aktív szervező szerepet vállal e régióban az itt jelentkező sajátos problémákra adandó liberális válaszok kidolgozásában. A párt az internacionáléban a liberalizmus számára fontos, pragmatikus – menekültügyi, emberi jogi kisebbségi és a gazdasági szabadsággal kapcsolatos – kérdésekkel foglalkozik majd."

...menekültügyi, emberi jogi kisebbségi!!!...

Vágod kretén? Látod milyen sziklaszilárd jellem a gazdád? Kicsit még tarka is, nem gondolod?
Hithű, elvhű, határozott és elkötelezett őszinte és hiteles ember.
...vagy nem :( ?
Neked biztos tetszik, mert bármi tud lenni, amit csak akartok.
És holnap mi lesz vajon?
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: ...A liberális pártok és szervezetek nemzetközi találkozóján részt vevő Fidesz-delegációt Orbán Viktor vezeti, aki pénteken a közép- és kelet-európai liberális perspektívákról tartandó fórumon várhatóan beszédet is mond.
“A Liberális Internacionálé deklarált célja a szabadelvűség általános nemzetközi elfogadtatása, a személyes szabadságon alapuló társadalmi fejlődés, a személyes felelősség és a szociális igazságosság előmozdítása. Úgy ítéli meg: a politikai szabadság elválaszthatatlan az anyagi jóléttől – a gazdasági elnyomás a politikai szabadság megszűnéséhez vezet – és csak azt a gazdasági rendszert fogadja el, amely támogatja az egyéni kezdeményezést.” A fórum szerint a szabadelvűség alkalmazkodás a fejlődés irányvonalához, s el kell utasítani minden szélsőséget, amely a szabadság félremagyarázásából származik.

A Fiatal Demokraták Szövetségét (Fidesz) pénteken, a kelet-közép-európai térségből elsőként, teljes jogú tagként felvették a több mint hatvan pártot és csoportot tömörítő Liberális Internacionálé (LI) teljes jogú tagjai közé. “A Fidesz-re még nagy politikai jövő vár Magyarországon” – közölte délutáni sajtóértekezletén a LI elnöke, Otto Lambsdorff.
“Még a nyugodt szigetnek tartott Magyarországon is egyre erősebbé válnak a nacionalista, fundamentalista, szélsőjobboldali csoportok a kormányzaton belül, s manapság reális esélye van annak, hogy ezek a csoportok becsúsznak a kormánypárt centrumába, és ellenőrzést gyakorolnak felette. Orbán Viktor kijelentette, hogy a térségben Szlovénia után Magyarország lehet a második ország, ahol egy liberális párt kormányra jut.

A liberális világmozgalom történetében mérföldkőnek számít a budapesti konferencia; a világ minden tájáról összesereglett küldöttek ugyanis most első alkalommal választották tanácskozásuk színhelyéül egy kelet-európai ország fővárosát.
A találkozó címére utalva – “Rajtunk a sor” – Orbán Viktor megjegyezte: lehetőséget lát arra, hogy Szlovénia után Magyarország legyen...
SystemError
@Aki Én: "És holnap mi lesz vajon?" Az amiért fizetnek..
kokopelli
@SystemError: egy kancellárnak nem az a dolga,hogy ilyen feladatokat oldjon meg!
Pont! Ott van az akihez a Zorbán dörgölőzni szeretne a CSU-s H.Seehofer! Ő toto-
jázta el az időt,de nem kémfőnökkel,hanem az "alkotmányosságért felelős (pártonkívüli)
hivatalvezetővel"! Látszik,hogy mennyire nincsen képben az Orbán-schlepp és a.sajtója!!
Szerencsétlen egymondatos komentelő orbánbunkók!...(;-))
magyarbakancs
@durbincs: maga rúzsozza magát ? bunkó viselkedésénél szépen levezethető ? ...
már ha megérti azzal az üres,kis hej-de pöttöm agyával ? hisz az értelmi szintje vetekszik ?...
az értelmi fogyatékos buksijával ?...
na meg,+ itt a maga csak 52-es szőröstalpú patája ?
magyarbakancs
@durbincs: büdös baki magára hagyták,a többi klón meg elszelet ? a cudarát ? pont ?
magát hagyták itt a rettenet büdös orbitál félnótást ? @magyarbakancsot... mert ön csak ...?
Büdös akár az oposszum ? még jó hogy maga egy álmagyar,de cseréljen már kapcát az isten szerelmére ? @magyarbakancs: C'est, la vie. @magyarbakancs: k ivott , mint mindig ? hát vigyázhatna magára, a maga állapotában ? Veremkecos ?
SystemError
@durbincs: Megint fossá higitóztad magad mi? Hol a fa főnök?
vukkocska
888. Nem is kell bővebb, ráadásként Durbincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.