Szerző nélküli cikkben számol be arról a kormánypárti Origo, hogy az előzetes tervektől eltérően, a hivatalos találkozó után, 40-45 perces négyszemközti megbeszélést is folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Mi az, hogy "váratlan". Lehet, hogy OV számára váratlan. Mert azért az nem valószínűsíthető, hogy OV forszírozta, Putyin meg kényszerűségből engedett neki. Szóval lehet, hogy az orosz medveidomár kicsit rövidített azon a bizonyos pórázon, aminek a másik végén egy túllihegő korcs vár elismerő simogatásra a "valódi demokrácia" legnagyobb dicsőségére.
Pálinkás Pál
Most közölte a cárevics a korccsal hogy nincs rá további szükség!!!
RonaGyuri
ezt úgy 1/26 körül próbáltam betenni, sikertelenül. Úgy tűnik aludtak rá egyet, akkor így vélekedtem róla:
Váratlan? MI ezen a váratlan?

Még z alfél lefetyelő origo.hu is kénytelen volt beismerni, hogy – bár azt kell mondjam igazából érdeme szerint – Putyin megalázó módon kezelte Orbánékat.

Amivel valójában egyértelművé tette, azt ami egyébként sem volt nagyon kétséges, hogy: szőnyeg-szélére rendelésről van szó, mégha némi oboa-szóló is lehet benne.
Az előzetes egyeztetésektől függetlenül váratlanul 3/4órás külön-megbeszélésre rendelte magához Orbánt.
A beszámolók szerint egyébként is szokása semmibe venni a Bem-rakparti fiúkákat. Apropó külgarázdák: a tényt, hogy csak fityesz-matyarul nevezhetők diplomatának, erősítik azzal, hogy mostanság Bem-térieknek nevezik őket a megszokott Bem-rakparti helyett! =))
Klubtag
@Pálinkás Pál: ...legalább is egy-két écát adott, hogy fogja vissza magát, mert a magyar érdekeknek nem igazán hasznos és az orosz, valamint az amerikai érintetteknek sem illik bele a távlati koncepcióiba. Az a baj, hogy ez a selejtes külpolitikai zseni nem ért meg egyes jelenségeket, helyzeteket, amihez bizony kifinomult érzékek és a felcsúti neveltetésen messze túlmutató kulturáltságra és intelligenciára volna szükség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.