Engedélyezte az olasz ügyészség, hogy részletekben fizesse vissza a költségvetésnek csalás miatt megállapított tartozását a Liga. A kormány kisebbik koalíciós pártja olyan alkut kötött a genovai ügyészséggel, amelynek értelmében fennmaradó tartozását 600 ezer eurós részletekben törlesztheti.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Madarat tolláról …..

Engedélyezte az olasz ügyészség, hogy részletekben fizesse vissza a költségvetésnek csalás miatt megállapított tartozását a Liga

Bárhogy is hangozzék helyesen a Casablanca híres zárómondata – egyébként is a sötét, műveletlen paraszt-suttyó dagadt törpének ez édes mindegy – az újdonász (kétség kívül a 30-as 40-es évekre hajazó): „Louis, azt hiszem, ez egy gyönyörű barátság kezdete". Na jó legyen Matteó!
Van abban valami lenyűgöző, ahogy Őfeneségének a világ proletárjai után a világ tolvajai egyesüléséhez sikerült eljutnia! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Hmmmm... közpénz családi számlákon? Valahonnan olyan ismerős.
Na, ilyenek a szekta hiteles és hazaszerető emberei.
Klubtag
Végre éledezik azt EU egészséges életösztöne...a magyarországi gondokat viszont a magyar választóknak kellene megoldani, mert ha gyakorlattá is válna a pénzcsapok részleges elzárása - azt nem a mára milliárdosokká lett orbáni holdudvar sínylené meg, hanem a lakosság nagyobb részét kitevő vétlenek. Tehát cél a korrupció minimálisra csökkentése és az elzabrált vagyonok visszaszármaztatása a károsultak közös bukszájába.
tulipan
@RonaGyuri: HÚÚÚ,EZ IS NAGYON JÓÓÓÓ!!
szép új világ
@RonaGyuri: Nekem is feltűnt, hogy az utóbbi időben egyre több hozzászólást törölnek. Valami nem stimmel itt a propinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.