A bankok kötelesek rendesen tájékoztatni a kölcsönfelvevőket, hogy azok megalapozott döntéseket hozhassanak, mondta ki az EU Bírósága.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@36: mit gondolsz,miből keletkezik az otp-nek erre az évre várhatóan 1 milliárd fölötti eredménye?Mert orbánt megeszik a bankok,mi?Hova tűnt a fidesz 2010 évben már 3,1 milliárd ft-ra rúgó adóssága/ hiteltartozása?/-mely bankok voltak a finanszirozók-lehet találgatni.Hogy van az,hogy akinek volt pénze az 180Ft-os árfolyam áron fizethette vissza a kölcsönét, a többit meg 256-Ft-os árfolyamon számolták?Jelenleg 900 ezer embert fenyeget a kilakoltatás veszélye- és matolcsy mossa kezeit/ persze a forintositáson kb. 450 milliárd nyeresége keletkezett az mnb-nek, ebből lettek az alapitványok, amelyekben aztán a közpénz elveszitette közpénz jellegét. Mocsokság ami történt-és ami még történni fog.
36
@kereső: Ha primitív és durva egy ballib. az tényleg nem érdekel. De, van akit értelmesnek és kulturáltnak tartok és őket megnézem a TV-ben, az ATV-n is. A régi mszp-seket, mint Kovács, de még Medgyessyt is jó gondolkodónak tartom. De vannak politológusaik is, akik emészthetően meg tudnak nyilvánulni.

A fidesz-el is így vagyok. Palkovicsot, Pintért, Kósát és Matolcsit pl. sosem szerettem.
Visszataszító ahogy megnyilvánulnak és érthetetlen számomra amit mondanak.
36
@kereső: Világos volt számukra, hogy kevés végtörlesztő lesz. Másképp nem engedték volna meg azt(sem). Ha nincs tartozás, az már rossz üzlet a bankoknak. De világos a politikai kettős mérce is.

Különben idén tavasszal nagyon meglepődtem, mert felhívott a bankom, hogy az autó hitelemet, lehetőségem lenne reális áron végtörleszteni. A cég, ahol dolgozom végtörlesztett helyettem. Igaz, így 5 évre elköteleztem magamat a cégnek, de hála Istennek vége lett a hitel történetemnek.
kereső
@36: szerencséd van a céggel-bizonyára szükség van a munkádra, vagy annyira értékes munkaerő,hogy ezt bevállalták.Örülj neki, és ha jó a cég- már miért ne lenne az, öt évre biztos munkád is! van.
36
@kereső: Igen. Úgy gondolom, win-win situation állt elő egy jó felismerésből. Családi kézben lévő, magyar cég, ahol dolgozom. Egy közép vállalkozás ahol a főnök, békés, családias hangulatot akar elérni. Remélem, sok ilyen vállalkozás van/lesz Magyarországon.

De ez a hitel téma, akkor is egy irdatlan nagy szemétség.
magyarbakancs
Ha a bankok rosszul járnak tönkre mennek,ha te jársz rosszul bankok gazdagodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.