A világ legjelentősebb holokauszttal foglalkozó tudományos intézetének szakértőjének nagyon nem tetszik a magyar koncepció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
"A kiállítás nem helyezi általános kontextusba a magyarországi zsidóüldözéseket, csak a gyermek áldozatok személyes tragédiáira koncentrál.

Nem foglalkoznak a nyilas hatalomátvétel előtti zsidóüldözésekkel és nincs szó a magyar hatóságok szerepvállalásáról zsidók deportálásában.

Úgy állítják be, mintha a német megszállás előtt nem lett volna zsidóüldözés Magyarországon.

Eltúlozza a magyar zsidómentők szerepét."

KÁR VOLT LÉTREHOZNI !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@kripton: Nem vagyok hadi szakértő (sem). Szerintem nem is az kellett hozzá, anélkül is meg lehetett volna akadályozni.

A mondanivalómat nagyjából közöltem veled, az eddigi beszélgetésünkben.
kripton
@CsipkeRózsa: "Szerintem nem is az kellett hozzá, anélkül is meg lehetett volna akadályozni."
HOGY???
CsipkeRózsa
@kripton: Úgy, hogy nem járul hozzá, de nem voltam még kormányzó. Én biztosan az ő helyében nem adtam volna "kilővési"engedélyt, hiszen aláírta, hogy szabad kezet adott a kormánynak, amelyik az ő keze alatt dolgozott. És tudott a következményekről is.

Még a munkára való összeszedést is meg kellett volna akadályoznia, hiszen az ő állampolgárairól volt szó, és ha embernek is születik valaki, tud gondolkozni is, és nem csak a rossz cselekedetre mond igent. Akarat kérdése volt, kár mentegetni.
kripton
Zéró ráció, maximum emóció.
Hülye picsa.
CsipkeRózsa
@kripton: Hülye p...-tól ne kérdezősködj. Különben is csak te tudsz mindent, vagy csak erőszakosan állítod a véleményeidet.
kripton
@CsipkeRózsa: Amikor kérdeztem, még nem tudtam, hogy hülye picsa vagy. A válaszaidból derült ki. Ezután nem foglak faggatni, de hozzászólásaidra reagálok majd. Nem neked - másoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.