„Nagyon nagy szükség van arra, hogy itthon is tisztába tegyük mit is jelent a kereszténység” Ezt mondta Beer Miklós váci megyéspüspök pénteken este, egy a Ferenc pápa által a közeljövőben hivatalosan is szentté avatandó el salvadori püspök, Óscar Romero életéről és a felszabadítás-teológiáról szóló konferencián a Wesley János Lelkészképző Főiskolán. Beer itt Iványi Gábor metodista lelkésszel beszélgetett – többek között a politikai kereszténység és a kereszténység különbségeiről, a könyörületességről, a szegények segítéséről, és a felszabadítás teológiájáról. Iványi főleg arra volt kíváncsi, hogy miközben Ferenc pápa – és általában a jezsuita rend mind nagyobb része is – azzal foglalatoskodik, hogy terjessze az egyenlőség eszméjét, a konkrét társadalmi hivatást, amelyet a latin-amerikai eredetű felszabadítási teológia a baloldali politikai mozgalmakhoz hasonlóan – sokszor azokkal szoros szövetségben – hirdet, aközben miért lehet Magyarországon ezzel szemben óriási...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Jó a tudatlanok, mert övék a mennyek országa, v mi is. Ahhoz képest, hogfy a XX. század első felében volt az UTOLSÓ BÉKEÉV, az óta a ki TUDJA HÁNY HÁBORÚ tört ki a klf. földrészeken.
.
Tegye össze a kezét MINDAZ, akit nem ért el a HÁBORÚ SZELE, pedig ha akik tudatában vannak, ha nem
.
---- Majdnem kitört a III. világháború
.
Nagyjából 77 500 találat (0,38 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Majdnem+kit%C3%B6rt+a+III.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA&oq=Majdnem+kit%C3%B6rt+a+III.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA&aqs=chrome..69i57.11567j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------
.
Talán azt tartja vissza a KATONÁSDIT játszó HATALMASSÁGOKAT a háborúsditól, hogy a HADÁSZAT MAI SZINTJÉN, hogy bármikor másik földrészről BELŐHETNEK az ablakaikon. .
.
Lásd a lebutított World Eart-ot, amelyen BÁRKI megtekintheti a saját kulipintyóját megmerevített képen.
.
Aki nem élte át pl. a II. vh-t, pedig Mo-n talán évig rombolt, ellentétben a sziriai polgár, v milyen háborúval, ahol már 2011 óta puffogtatják el a NAGYHATALMAK a raktáron lévő, elavúlt rombolóit.
.
Lássuk csak:
.
www.youtube.com/watch?v=hAeTwaI0zf0
.
Vajon a menekültek ellen ACSARKODÓK képesek lennének-e RÖHÖGÉS NÉLKÜL elviselni akármilyenként ezt az EMBERTELEN rombolást!
.
És a "csuti" ezek ellen való ÚSZÍTÁSSAL győzte le pl. a tudatlan magyar nép hiszékeny rétegét!
.
Szégyen az, amikor EMBER EMBER FARKASA, pedig bármely FÖLDRÉSZEN előfordulhat hasonló RÉMTÖRTÉNET!
1magyar
Azt mondja térjünk át az iszlám hitre?
gulyasgyula
@1magyar: ...Vagy vegyük elő a szalmakazalból az ÁK géppisztolyt ...Au is hatékony lenne ..
1magyar
@gulyasgyula: Ellenetek biztosan.
Egyébként az iszlám nem is ennyire pénzérdekű mint a keresztény, legalábbis ahogyan az egyházi vezetők viselkednek,lehet, hogy többet érne.
gulyasgyula
@1magyar: ...Jó az minden gazdasági kalandor ellen ...Kiegészíteném még a kerítés melletti aknamezővel aminek a nyugati határon a felszedésében résztvettem ..Harcoljanak egy jobb világért otthon ,mint apáink , nagyapáink tették ...Élősködből van Európában is éppen elég ...Nincs szükség importra ...
tulipan
@durbincs: Mi a bajod naranncsoss seggenytyű, halfrok sügér??ha becsipte a zippzár ne itt óbégassál Te sutyerák ? Veremkecos
Te barom, szerinted mi is az a Bizánci vallás, még ha 1000km-re is ?bár.amilyen hülye vagy, már oly mindegy, Te, rohadék Nyüves kiHerélt pedofil ??
Ti még mindig: itt picsogtok a bunkó Shikarival ? azt mind a 2 csak 50IQ-s szájas droid ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.