Eddig kevés figyelmet szenteltek az elemzők annak, milyen gazdasági következménnyel járhat, hogy ha az utóbbi idők éles vitái és a jogállamiság egyes országokban tapasztalható eróziója miatt meggyengül az európai uniós országok közötti bizalom. A kölcsönös gyanakvás légköre végzetes lehet.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: A haza nem eladó??? Mást sem csináltok, te és a többi intruder, csak kiárúsítjátok bagóért a hazát, ami mellesleg nem a te hazád!És helyezd magad alapállása!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak a Viktor meg ne tudja, mert még rákap! =))
silber13
@Shikari: A haza nem eladó??? Mást sem csináltok, te és a többi intruder, csak kiárúsítjátok bagóért a hazát, ami mellesleg nem a te hazád!És helyezd magad alapállása!
RonaGyuri
@Shikari: bunkóka olvastad te ezt a cikket???
tulipan
Na végre helyesen látják már, ezt a pimasz, kapzsi, narancsos csőcseléket!!!
Yoda69
@Shikari: Aruld mar el nagyokos mivel tartassz be az EU-nak? Az EU nelkul a GDP-nk a beka segge alatt lenne. EU nelkul mar reg allamcsodben fetrengene az orszag. Nem kene ekkora mellennyel mutogatni azt amink NINCS.
Nessy
Lehet szónokolni szuverenitásról, identitásról, meg sok mindenről. be lehet zárkózni kerítések mögé, de ebben a játszmában mi leszünk a vesztesek!
Szépen hangzik a "Magyarország a magyaroké", csak éppen per pillanat nem kevés külföldi, "idegen szemét" vállalat tartja egyensúlyban, az uniós támogatással együtt a gazdaságunkat.
Igaz, ha kevesebbet lopnának hazánk nagyjai, talán talpra állhatnánk,. de így bizony fenékre esünk!
Lehet, hogy a "Haza nem eladó", csak "elzálogosítható" sok milliárdos orosz, kínai és egyéb hitel miatt!
Klubtag
"Nekünk nemcsak igazunk van, de erőnk is van ennek az igazságnak valóra váltásához."
(Rákosi Mátyás).
tulipan
@Shikari: Te hülye,sötét narancsos seggnyaló, ha valamit nem tudsz, legalább hallgass, hiszen ahhoz képest, hogy "nem eladó a haza"', Ti már 8 éve egyre másra ADJÁTOK-VESZITEK!!!
Clavigo
@Shikari: Te hülye..a Gazdád már régen eladta az országot.
tulipan
@Yoda69: PONTOSAN,igy van! Ezek a narancsosok azt képzelik, hogy a nagyszájú nagyszájú pofázássaL eltakarhatják a VALÓSÁGOT, hogy t.i. az EU tartja el, ezt a nyomorult hazug az országot!!!
tulipan
@Shikari: Mi van, Te agyatlan narancsos seggnyaló?? Úgy '"véditek" az országot is, mint az embereket az ellopott nyugdijuktól ??? hahaha!
Ti idióta a narancsosok, hát tényleg. azt képzelitek, hogy a nagyszájú nagyszájú, hőzöngő pofázással eltakarhatjátók a VALÓSÁGOT, hogy t.i. az EU tartja el, ezt a nyomorult hazug az országot?
tulipan
@Shikari: Mi van, Te agyatlan narancsos seggnyaló?? Úgy '"véditek" az országot is, mint az embereket az ellopott nyugdijuktól ??? hahaha! Vicces vagy! Majd idomítalak én téged!!! hahahaha
Ti idióta a narancsosok, hát tényleg. azt képzelitek, hogy a nagyszájú nagyszájú, hőzöngő pofázással eltakarhatjátók a VALÓSÁGOT, hogy t.i. az EU tartja el, ezt a nyomorult hazug az országot?
Yoda69
@Shikari: Ugy latom a hetvegen ujabb agymosason voltal. Ennyire azert nem voltal szemellenzos elotte.
nevemnick
@Shikari: (08:09) a mondatod helyesen: ,,Nem engedünk az idióta tolvaj degenerált magyargyűlölő ILLIBERÁLIS kisebbségnek. Hagyjuk ugatni őket de ha támadnak idomítjuk őket."
tulipan
@Yoda69: Ne reménykedj, ez mindig ilyen agyatlan volt!
nevemnick
@Shikari: ugyan ki idegenszívű? Az aki '89 előtt kiszolgálója volt az általatok ,,kommunista" rendszernek, majd a ruszkikat fellengzősen ,,hazazavarta", idővel liberálisból illiberális lett, és most a szíve visszahúz a volt eltartójának utódállamához, akit jelenleg kissebbségben ajnároztok?

:D
tulipan
@nevemnick: A narancsos kapzsi horda, LENÉZI és utálja a magyar néper! Ez szinte minden kijelnetésükben benne van! Nekik CSAK a hatalom és az ellopott pénz KELL!! E
tulipan
Ezért és erre találták ki ez a hangzatos semmitmondó kifejezést is!!!
tulipan
@Shikari: Te aztán pofázhatsz, Te regáti vándorcigány!
kokopelli
@Yoda69: (07:32) A GDP-t megnéztem az Olympia vitánál! Két "csóró" város
N.o.-ban leszavazta a játékokat (Hamburg a nyárit,és München -Garmisch P. a télit),
holott mindkettőnak magasabb volt a GDP-je,mint a "hasító Orbanistán"-nak! Nem
kellett mert a "pógárok" úgy döntöttek! ;-))
silber13
@Shikari: Figyelj e elmebeteg! Hiába acsarogsz itt mindenkire, aki magyar, akkor sem fogsz ágyat kapni Grazban a főnököd mellett, csak a " Süvöltő sodrófák" utcában!:)))))
Klubtag
Szép is az, amikor Európa kellős közepén - Magyarországon - újraéled Szálasi keretlegényeinek szelleme...no de sebaj...majd a kurzus fő történésze kitalál egy megfelelő történelem-hamisítást és már is meg van a jogalap az ellenség "megsemmisítésére", hogy legyen az újraéledő magyar öntudatnak és híveiknek "élettere"...
kokopelli
@tulipan: egyértelmű!A narancsosok megmondták,hogy az ország nem eladó!?
Már kiárulták ß@rért, "hogyért"? "o" vagy "u" (átlagfideszes másodikra eltalálja) ;-)
kokopelli
...nem értem azt,hogy "részben" a kormány miatt"! Ki igazgatja az országot?
A másik részben a lakósság rabolja ki magát? ;-)
kereső
@kokopelli: a "másik" a gazdasági élet szereplőinek bizalmatlansága egymás iránt, a lakosság bizalamatlansága a kormány,a pénzintézeti szektor/bankok,biztositók,egyéb betétgyüjtők/ iránt-ez az egyik oka a nagyon magas kp.forgalomnak,és a kp.felhalmozásnak- bár ez utóbbi nem biztos, mert ma már akár Szlovákiában,szlovéniában,Ausztriában is vezetnek bankok bankszámlát Ft-ban IS!.Erről szerintem nincs pontos információja senkinek.
kokopelli
@kereső: ...rendben van,hogy ezek az okok!Miért is van egy kormány,és az ad-
ministratív szervezete? Lehet,hogy a mostani szerkezet azért kedvező nekik,meret
átláthatatlan! A "banánköztársaságokra" emlékeztető összevisszaság és ellenőriz-
hetetlenség csak a felső tízezernek (politikusoknak és csókosaiknak) kedvezhet,ergo
jól van nekik úgy,ahogy van! Én akkor érrzem magam biztonságban,amikor a nagy-
fejűeket is elviszik "nehéz vasban"! ;-)
kereső
@kokopelli: igy igaz, a "banánköztársaságok" szintjére süllyedtünk 2010 óta.Nem véletlenül irták le okos emberek,hogy orbán maffiaállamot épitett ki! Törvényesitették a lopást,csalát,a korrupciót. Jogszabályokkal vannak körülbástyázva- tehát látszólag "rendben" minden.Látszólag!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.