Az akció miatt hétvégén repülési és hajózási tilalmat rendeltek el Finnország délnyugati részén. A legnagyobb finn újság szerint már évek óta figyelték a Balti-tenger stratégiai fontosságú hajózási útvonalai mentén földeket vásárló orosz csoportot. A finn lapok a szigorú helyi személyiségi jogi törvényekre való tekintettel nem nevezik meg a vállalkozás főnökét, csak annyit írnak, hogyaz illető orosz üzletember 1964-ben született, máltai állampolgársággal is rendelkezik és Magyarország a bejelentett tartózkodási helye. A 2013 és 2017 között működő letelepedési program ötlete Rogán Antal fideszes politikustól származik. A programban külföldi állampolgárok összesen 350 ezer euró (113 millió forint) körüli összegért magyar tartózkodási illetve letelepedési engedélyhez jutottak, a befizetett pénzt pedig 40-60 ezer euró kezelési költséget levonva 5 év után visszakapják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na igen, ha megvillant az idegen ezeknek a nemzetmentőknek 350 000 Eurót, akkor már magától a patás ördögtől sem féltik a nemzet jövőjét. Vajon hány maffiózóval, felforgatóval szaporítják ezek a dakoták saját fajtájukat a kötvénybiznisz ürügyén?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.