Csütörtökön kezdtek neki a német rendőrök Hambacher Forst nevű erdőben az utolsó faházfalu kilakoltatásába, ahol elhivatott tüntetőkkel találták magukat szembe. A demonstrálók élőláncot alkottak, elég sokan, úgy százan voltak, de egyikük komoly balesetet szenvedett. 

Leslie Mandoki lánya lezuhant egy kilakoltatás elleni tüntetésen

Fotó: faz.net

A rendőrök a beszámolók szerint brutálisak voltak, egy nőt például egy fához kötöztek. Egy másik nő pedig – bár nem rendőri hatásra, de – megsérült, mikor leesett egy létráról hat-nyolc méter magasságból. A Bild úgy tudja, a mentősök azonnal odamentek a lezuhant nőhöz, aki nem más, mint Leslie Mandoki lánya, Julia.

A zenész elismerte ezt a lapnak, és hozzátette, Julia nem szenvedett életveszélyes sérülést, de több bordája eltört, teste tele van véraláfutásokkal.

Csak pár napot bent kell töltenie a klinikán, hogy biztossá váljon, nincsenek belső sérülései.

– nyilatkozta Mandoki.

(24.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...és kijaf@szom ez a buzi " kövérbajuszú " patkány ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szólni kéne a házikobzosnak, hogy ha tényleg vannak a lánynak bordatörései, akkor biztos van belső sérülése is.
Egyetlen módon kerülhette el, ha a bordái a testén kivül vannak. Lehet ez családi tradíció, msrt a példa szerint a papának se bordája, se gerince nincs.
egyember
Én is leestem egyszer egy 8 méter magas létráról. Szerencsére csak az első fokán álltam ...
Zeta
Apa itthon megnezhetné, milyen az élet Orbán alatt. Mennyi , milyen a kilakoltatás!?
RonaGyuri
@Zeta: hát igen ez egy igen jogos felvetés! =))
csak úgy....
@Pegero: létra stimmell de mi a faßnak mászott a létrára orbán barátja lyánya ? ;)
mondjuk,- ha a mán doki lenne a vaterom...
volvós
...és kijaf@szom ez a buzi " kövérbajuszú " patkány ???
Sámannus
Nincs itt semmi látni való kéhem. A gyerekek felnőnek, és saját lábukra állnak, vagy a maguk választotta segédeszközökről ugrálnak le.
vitamin51
Leslie Mandoki Orbán cimbije, mondja már a lányának, hogy jöjjön haza, itt nagyüzemben folynak a kilakoltatások, tüntethetne orrba szájba :-(
gulyasgyula
@vitamin51: ...Csak azt feledik megírni hogy hány kilakoltatás folyik közüzemi számlák és egyébb tartozások miatt ...Pl : Legutóbb egy 82 -éves nemrégen megözvegyült vak ember ismerkedett meg a közösségi oldalon fiatal //szerintem NŐKKEL //akik átverték és emiatt kellet elárverezni a házát és kilakoltatni ...Ott is acsarkodtak a kilakoltatás ellen a civilek pedig ez tényleg egy vénember hülyesége miatt volt ...Ki tudja hány hasonló eset van évente ...Ezt az adófizetőknek kellene megfizetni ???
csak úgy....
@Pegero: szerintem óvasott téged meg a shikari tibit és attu szédült le,...
anima
Leslie Mándoki - aki bír egyszerre magyar paraszt is lenni, meg NDK/NSZK-s paraszt is - néz ki szúrósan a szúrós bajsza közül - szúrósan.
Most berosáltam a sok szúrósságtól.

Én nem hallgatok Leslie Mándokit, és senkit nem ismerek, aki ismerne olyat, aki hallgatna Leslie (László?) Mándokit.

Agykurkász doki mán látta Mándokit?
anima
Úristen, ezt a tipikus magyar paraszt buta arcot elnézve...
Rosszul vagyok tőletek, ti primitív magyar bunkók!
simmering73
Döbbenetes a hasonlóság köteles laca és mán doki között. Mint két testvér a két vadparaszt.
staro2
Elég baj az szegény lánynak, hogy ki az apja, most meg még a létráról is leesik.
Jobbulást kívánok neki.
Eladott Ország
Szokásos magyar hirközlés, elferdítés nyugatról. Itt nem kilakoltatás hanem természet károsítás miatt lettek elzavarva a tüntetők. Erdőben fákra építették maguknak bungalókat, semmilyen közmű vagy a civilizációra utaló ellátás nélkül. Nem az eladósodás miatt lettek kilakoltatva, sajnos az csak Magyarországon divat, az illiberális kancigány birodalmában. Arról a cikk nem tett említést. hogy egy külszíni szénbánya terjeszkedéséről van szó. Szóval nagy valószínűséggel zöld utat kap a szénbánya a bányászatra. Még kamu perek vannak , de nyilvánvaló , hogy mi fog történni. Az, hogy hirtelen elkezdtek a környezetvédelemről pofázni a hatóságok, hogy blab blab la, és azért húzzanak onnan az erdőfoglalók, elég megnézni a lombházaktól pár méterre lévő hatalmas terület legyalulását. Ennyit a környezetvédelemről. www.svz.de/deutschland-welt/wirtschaft/Diskussion-um-Kohlekommission-Das-ist-der-aktuelle-Stand-id21033582.html
libellle
@Zeta: Szokott oda menni, öszeszed paar -c-promit (ismeretleneket) és orbán pénzén vagyis az adopénzeken partyznak. Nállunk csak annyi volt a hir, hogy egy nö leeset mert egy teljesen biztonságtalan létrán mászkalt. Miután senki nem tudja igazan ki az a mandoki.
libellle
@Eladott Ország:" és azért húzzanak onnan az erdőfoglalók, elég megnézni a lombházaktól pár méterre lévő hatalmas terület legyalulását. Ennyit a környezetvédelemről. www.svz.de/deutschland-" Abszolut egyetértek, de nem tudni mit kereset ott az a liba amikor már senki nem volt ott. Akkor kellett volna ott lenni és a létrákat mászni amikor több száz olyan embert volt ott akik a természetet megakarják védeni. papikája is tüntethetne a fönökénél mert Magyarország felett a levegö a legszennyezetebb Europában.,
Zeta
@libellle: hogy közben igazán iparunk nincs. Hacssk nem az összeszerelő üzemdk füstölögnek. Kvótánkból még adtunk is el, amire a bajszos néhány éve még büszke is volt!
Mi történt?
kokopelli
@Eladott Ország: a német források (pl. TV) is bizonyítják,hogy az erdőt
"birtokba vették" tiltakozás céljából! A barmok megpróbálták a 80-as évek
"zöld mozgalmát" kopírozni! Akkor aktuális volt,de ma már a "zöldek" is a po-
litikából élnek! Jó balhé volt (szerintük),hogy összeß@rják-hugyozz@k a ter-
mészetet mint "természet-védők"! Azt hitte a lány,hogy az "ismeretlen" papa
(csak Bajorországban esik róla pár szó a CSU-ganajoknál) el tud mindent si-
kálni!A csaj foglalkozása tk."valakinek a lánya"! ß@r lett a palacsintában,mert
ő is egy "niemand",mint a papa!Különben csak a nagyon híres Ralph Siegelt
ismeri a német közönség is, aki Eurovisiós versenyt nyert később a dalaival,
és anno az együttest összehozta!
karma1
Szegeny kislany, o aztan jol elfajzott a papitol... Majd kap a pofajara a randabajszu az orban basitul, hogy hogyan nevelte a lanyat, micsoda zoldvedo aktivista lett belole, majd elmondja a hulye tatarnak, hogy mit szokott csinalni Ma.o.-n a ligetvedokkel...
A kislanynak jobbulast, akarmit is tett, lehet, hogy mar most tobbet er, mint a faterja valaha is ert vagy erni fog... Csak botfulu orban basi ertekeli fel a telefon csengohang-gyarto vadparasztot...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.