Tizenkét napja senki sem tud semmit a Görögországban nyomtalanul eltűnt Klaj Istvánról.

Nyaralás közben közben nyomtalanul eltűnt egy nyugdíjas, aki egy görög halászfaluban, Platamonban töltötte szabadságát. Szeptember 21-én befizetett egy szervezett programra, de amikor a csoport a hajós kirándulásra indult volna, István nem jelent meg a gyülekezőhelyen.

Megszólalt a Görögországban eltűnt magyar nyugdíjas fia

A fia utána ment Görögországba.

„Közel egy hétig voltam kint, de nem találtam meg az édesapámat. Mindent bejártam, éjjel-nappal mentem, kutattam, hol lehet.

A falu negyven kilométeres körzetében átfésültem mindent, ám hiába. Vasárnap hazajöttem, de továbbra is tartom a kapcsolatot a rendőrséggel, s azonnal értesítenek, ha találnak valami nyomot, vagy – ami a legjobb lenne –, ha apukám előkerülne” – mondta tegnap a Blikknek Klaj Attila, a férfi fia.

A férfit egyik nap behívták a rendőrségre, ugyanis a vízből egy azonosítatlan holttestet emeltek ki. Attila nagyon félt, de amikor egy fényképen megmutatták neki a holttestet, megnyugodott, mert nem az apukája volt a felvételen.

Cikk- és címlapkép: blikk.hu

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Nem szabad egyedul elmenni ilyen noma'd nemzethez.Az Eu fizetett nekik,hogy tartsak vissza a
vilag bunozoit (menekulteket)hogy ne tudjanak EU-ba menni,altalaban a saja't maga nemzete'bol valo'k,kik csapnak le az egyedul allokra kulfoldon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.