Kihirdették a győzteseket.

Denis Mukwege kongói sebész-nőgyógyásznak és Nadia Murad iraki kurd emberi jogi aktivistának ítélte oda az idei Nobel-békedíjat a norvég parlament által kinevezett bizottság – jelentették be pénteken Oslóban.

Megvan, kik kapják az idei Nobel-békedíjat!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Más emberek, más szépségideálok! Ennyi!
kereső
@Shikari: hülye vagy pubi.Nincs itt semmféle "hősgyártás"! Látod az a "hős" ISIS harcosoknak nem voltak ilyen srupulusaik,hogy hogy néz ki egy éppen csak fel se serdült lányka.Azért,ha megengeded kivánnék neked,hasonló jókat,mint amit ezeknek a gyerkeknek el kellett szenvedniük. És,ha már arab,meg kurd,meg jazidi(még az is lehet,hogy keresztény vallású,sok van közöttük) és ráadásul nő- bizonyára halottál az alakulatukról,akik "hős" férfiakat megszégyenitő bátorsággal vették fel a harcot az ISIS terroristákkal szemben fegyverrel a kezükben.És akiket most üldöz erdogan -és putyin testvériesen.Mert csak, és mert kurdnak születtek.
kereső
@Shikari: akármennyire is erőlködsz, ezek a tények.És szó nincsen arról,amiről te hadoválsz. Vedd a fáradtságot,és olvasd el a könyvet- és,ha közben hányni támad kedved,ne fogd vissza magad.Ha csak a negyede igaz-és bizonyára igaz az egész,mert máshonnan is megerősitést nyertek-már akkor is egy hős ez a lány. Te meg itt terroristákat védesz ezzel a dumáddal-sőt,nekik adsz igazat. Emberből vagy egyáltalán?
kokopelli
@kereső: kinek is magyarázod?... egy "nazispermiumnak"?
Falrahányt borsófőzelék!!Születésekor nem tudták eldönteni,hogy babyszoba,
vagy rögtön a Városliget állatóvoda! ;-)
kereső
@kokopelli: tudod,reménykedem.Csupán emberbaráti szeretetből- hátha nem akar hülyén meghalni.
Lepényleső
A bán,miképp lehet,hogy köztük nem kapott helyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.