Miközben kemények a megszorítások a francia minisztériumokban, a bevándorlókkal milliárdokat fognak elkölteni. Megszerezte a Le Monde Franciaország jövő évi költségvetési tervezetét. Nyilvánvalóan a balliberális napilapot az bosszantja, hogy alapvetően idős- és szegényellenes Macron gazdaságpolitikája. A konzervatív hetilap, a Les valeurs actuelles viszont észrevette a Le Monde összeállításában, hogy az általános megszorítások és a minden minisztériumra nézve kötelező takarékosság mellett a bevándorlással kapcsolatos kiadásokat drasztikusan, 14 százalékkal növelik.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@durbincs: micron ember macron aljassággal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ez is irtja a saját népét, a szociális kiadások csökkentése a migráncióra meg plusz 14 % növelés.
1magyar
@durbincs: micron ember macron aljassággal.
Csizmás Kond
a rohamosan törtető gazdaságnak mozgatható és ingyenmunkaerő, kell, míg a létét a tőzsdei kupecek fenyegetik, így nagyrészt ők is dirigálnak...és mindenki befekszik mert van az a pénz.
kulabombaafityiszre
origo,a matolcsy ádámka újságja,aha, akkor a fele sem igaz.
Az egyik legnagyobb hazudozó szennylap lett.
tudode
Stop!
.
Melyik tagország tisztességesebb, aki magyarul a MENEKÜLTEKRE KÖLT,
.
Vagy az, amely fenntarthatatlan betonteknők erdejével DICSEKEDHET, miközben
.
--- a 75 éven felülieket a TAJGETOSZ az i.e. 8. évszázad hegyére cíg-ÖLI azzal, hogy
.
--- a 2018. 09.12-én elfogadott legújabb rendelet, ami szerint bizonyos ellátások, kezelések és műtétek igénybevételének a felső korhatárát szabályozza, amely azt jelenti, nem önként vállalt eutanáziának is beillően. hogy
.
--- a 75 év felett nem járnak a legmodernebb és egyben legköltségesebb életmentő terápiák
.
Csinált volna helyettük a nemzőik sámlit, mert AZOKAT MERÉSZELIK ezek a semmire valók LASSÚ HALÁLRA, akik által létrehozott cuccokat törvényesítetten vihetik, mint a cukrot!
.
Ezeknek nincs NAGY MUTERJUK, V NAGY FATERJUK?
Pálinkás Pál
@tudode: Mondjuk 100 félmajomból talán ha 2 valóban menekült...tudod ez is legalább úgy csípi az emberek szemét mint a felesleges stadionok...azért ezt elfelejtetted hozzátenni!!
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ..tudod,engem pl. annyira érdekel,mint a zsák rizs,ami éppen valahol Kínában eldőlt! ;-)!
Azok foglalkozzanak a problémával,akiket ez érint!Lehet,hogy a imigránsok egy pár év
után a keleti EU-sországok munkavállaóit teszik fölöslegessé?A nyelvi nehézség is el-
marad,ha már a franciák képzik ki az utánpótlásukat! Az ő doguk,mert ők is befizetők az
EU-ban! ;-)
tudode
@Pálinkás Pál: .
Előfordulhat, hogy én a MENEKÜLTEK helyzetét jobban átérzem, mert a II. vh-kor a családommal együtt mi is menekültünk az elől, amelyre emlékezni és rémes.
.
Szemléletésűl:
.
----- Honnan kellett újjáépíteni Magyarországot?
.
www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20140404-vilaghaboru-ujjaepites-amikor-20-szazalekkal-nott-a-magyar-gdp.html
.
Nagyon klassz az, amikor egy szatyorban kell menekülni. Már mennek vissza a hazájukba, ha együttérzés, ha nem is élt át ilyen borzalmat, figyelmébe ajánlom:
.
www.youtube.com/watch?v=qOahphBoZOk
.
Mindenkinek egy élete van ahhoz képest, hogy több tízezer menekültet fogadott be az állam, csak az valami miatt nem publikus!
.
Az csak ámítás, hogy EGYET SEM!
.
hvg.hu/itthon/20150803_Pinter_elarulta_hany_menedekkerot_kuldott
..
""""Pintér Sándor pénteki írásbeli válaszából az derült ki, hogy a valós számokhoz képest jóval nagyobb igény lenne rá, hogy a fenti rendelet értelmében menedékkérőket fogadjunk vissza Nyugat-Európából. Hiszen miközben a tényleges átvettek száma 2015 első félévében 718 fő volt, az év első hat hónapjában 19 ezer 284 érdemi megkeresés érkezett Magyarországra a dublini eljárásban átadni tervezett bevándorlók ügyében. A legtöbb megkeresés Németországból (7605), Ausztriából (5491), Franciaországból (2679), Svédországból (1036) és Csehországból (572) érkezett a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalhoz – ismertette Pintér Sándor Szelényi Zsuzsanna kérdésére válaszolva."""
.
Majmozás helyett inkább tájékozódjon!
Pálinkás Pál
@tudode: Most ezzel mit akarsz mondani???nem látom a cáfolatot arra hogy 100-ból csak max 2 a valóban menekült...a többi migráns ingyenélő!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Pont ezért nem értem a kormány állandó károgását a menekültek miatt.nem akar ide egy sem jönni. Heti 10 migránst kapnak el,akik valamiért csak kiszöknek a számukra elkerített részből. Talán,hátha... de nem itt akarnak élni,csak útban vagyunk nekik nyugat felé.Ők lennének a legboldogabbak,ha Magyarország nem itt lenne,hanem mondjuk Románia mellett,csak a túlsó oldalán.
Clavigo
,,"alapvetően idős és szegény ellenes Macron..."" Szerencsére nálunk minden rendben van ezekben a témákban.
1magyar
@cikicakk55: Ha nem lenne kerítés mi történne? Végiggondoltad már?
tudode
@Pálinkás Pál: .
Netán gyertyát tartott, vagy csak azt szajkózza, amelyet EZEK, akik már egy levél megzörren.
.
Mindannyian kis pontok vagyunk, hogy ÁLLÁST FOGLALJUNK abban, amely mindig is volt és lesz, még a MINDENRE HATÓNAK is csak a szája jár a NAGYSÁGÁNAK fitogtatása céljából.
.
Figyelmére ajánlom a NÉPVÁNDORLÁS történetét, amelynek az a lényege, hogy kedves mindannyian a MIGRÁNCSOK leszármazottai vagyunk, pártunk is kormányunk azzal is VISSZAÉL, hogy a történelem folyamán minden náció aki akart vagy nem TRANZITORSZÁGKÉNT átgyalogolt rajtunk:
.
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pv%C3%A1ndorl%C3%A1skor
.
Tessék tájékozódni a kekeckedés helyett!
.
Ezzel a diskurzust lezártam Önnel!
.
kereső
Mivel ott a valóságban is vannak migránsok!és a terrorfenyegetettség is valós-ezért talán értehető a kiadások növekedése.
Na de nálunk???Itt vannak a hivatalos számok- több mint érdekesek.Márkus László és Psota Irén klasszikusa jut eszembe róla:" de mi kerül ezen a fotelon ...x...összegbe"?
mfor.hu/cikkek/makro/migrans-mar-alig-de-rekordosszeget-elkoltott-a-kormany-a-bevandorlas-ellen.html
sokanvagyunk
A volt magyar gyarmatokról és érdekeltségekről mi is befogadunk majd párat. :)
Eriksson
Valahogy nem tudom sajnálni a franciákat. Több évszázados jólétüket a mai napig az afrikai gyarmatoknak köszönhetik. Most éppen adhatnak is valamit vissza nekik.
Pálinkás Pál
@tudode: Qrvára unalmas vagy,mert baromi okosnak hiszed magad...ráadásul több néven tolod a marhaságaidat...csak senki nem kíváncsi a litániádra!!
tudode
@Pálinkás Pál: .
Ha egy érdeklődőt érdekel a hsz-em akkor is megtisztelve érzem magam, mert köztük vannak olyan hsz-előknek, akik rendelkeznek ÁLLAMIGAZGATÁS ISMERETTEL.
.
Miért kekeckedik, ha nem érdekli, ne olvassa a hsz-eimet.
.
Öntál csak kekeckedést tanulhatnék, de ezt a műfajt nem művelem.
.
További jó kekeckedést azzal, hogy próbálkozzon az aktuális cikkhez szólni az ÓBERKODÁS, macerálás helyett!
cikicakk55
@1magyar: Ha nem lenne kerítés akkor sem lenne akkora hajcihő,mint 2015-ben volt. Nem azt írtam egyébként sem,hogy kár volt kerítést építeni. Jó az,hogy ott van,de az sem Orbán ötelete volt,hanem a Jobbiké. Lényeg,hogy a kerítésnél sokkal többet számít,hogy a Törökök (egyenlőre) Vissza tartják a tömeg legnagyobb részét. Akkor leszünk gondban,ha valamiért ezt majd nem teszik már meg. Tudod mit csinálhatunk a kerítésünkkel? Annak idején meg sem kottyant nekik átjönni rajta,csak akkor nem voltak olyan rengetegen egyszerre és aránylag megfelelő létszámot tudtak biztosítani a visszatartásukra. A helyzet most már más.Nem a kerítés fogja őket vissza,hanem egyszerűen nem jönnek,mert nem akarnak ide jönni. Másik útvonalon jutnak el az annyira vágyott nyugatra. Egyik sem akar Magyar közmunkás lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.