Sharon Jenson szívéhez nőtt kerékpárját egy férfi a londoni Kingston-szálló elől lopta el. – és bár a rendőrség nem segített, a talpraesett angol nő visszaszerezte a kétkerekűjét.

Nem segített a rendőrség, visszalopta bringáját egy brit nő

Fotó: Pixabay.com

Füle botját sem mozgatta a londoni rendőrség a 44 éves Jenson panaszát hallva. Tudniillik a Hotel Kingston elől ellopott kedvenc bringájának elveszítését jelentette, a nyomozást viszont megtagadták, merthogy effélére nekik nincs idejük.

Jenson azonban nem hagyta annyiban, egy kis idő elteltével magánnyomozásba kezdett.

És meg is lelte a kerékpárt egy online-oldalon, ahol mindenféle dolgot lehetséges vásárolni viszonteladóktól. Válaszolt egy magát megnevező férfinak, aki eladásra kínálta a lopott járművet.

Woman, 44, turns detective and 'steals back' her £700 bicycle

Sharon Jenson's bicycle was stolen from Kingston High Street in London She spotted the bike for sale online a few days later and contacted the seller Mrs Jenson managed to get his address but police refused to accompany her She riskily went to the man's house anyway and retrieved her bike by asking for a 'test drive' and cycling off When her £700 bicycle was stolen from her local high street, Sharron Jenson not only told police but also turned detective herself.

Megbeszélték, hogy találkoznak. Jenson el is ment a megadott címre, ahol azonosította a kerékpárját. Arra kérte a tolvajt, ugyan hadd tegyen meg pár métert a bringával, mielőtt fizetne.

A torkomban dobogott a szívem – mesélte a nő. – A férfi először a lakásába invitált, de oda azért nem mentem be, mert féltem egy esetleges erőszaktól. Szerencsére az illető odaadta a kerékpárt, amivel óriási iramban eltekertem. Arra nem is merek gondolni, mi lett volna, ha kocsival követ.

De nem követte, így Jenson a kétkerekűjét gyorsan bevágta messzebb parkoló kocsija csomagtartójába, és hazaiszkolt.

(Borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rakovszky
Gratulálok a hölgynek‼
This is the right spirit!‼
ila51
Egyszer nekünk is ellopták a könyvesbolt és a rendőrök szeme előtt , pár perc múlva mikor kimentem hűlt helye volt. Mondom is a zsaruknak , nem sokáig voltam bent , ők is itt voltak , hát nem zártam le. Azt mondják lopjak helyette...:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. June 18., 18:37
Nem mindennapi élmény egy repülőn – videó
Szórakozás - 2019. June 18., 18:21
Cinthya Dictatort hivatalosan is felvállalta új pasiját