Svédország harmadik legnagyobb városában, Malmőben december 13-án rendezik meg a szokásos Szent Luca előtt tisztelgő körmenetet. Hagyományosan Szent Lucát, a fiatalon mártírhalált halt nőt egy szőke lány testesíti meg. Ez azonban sértő az újsvédekre nézve, így idén nemre, korra és énekhangra való tekintet nélkül bárki jelentkezhet Szent Luca szerepére. Fejezetek a svéd multikultiból. Az adventi felvonulás során a Szent Luca szerepét játszó fiatal lánynak énekelnie is kell. Idén azonban a városháza az újsvédek és a multikulturális szempontok miatt úgy döntött, hogy a Szent Luca szerepére jelentkezők között nem lesz szempont, hogy milyen az énekhangjuk és hogyan néznek ki, hanem az számít, hogy "mennyit tettek a városért és embertársaikért".

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Hát, ha neked ez tetszik...? Ám legyen, Te narancsos seggnyaló tátogó, mintjhogy halkfarok, agyatlan Sügér!! :))))
Bolond likból csak bolond szél fú ? Bezony. te narcsos seggnyaló fej nélküli halfarok!
A LÉNYEG, hogy csak Ploestibe folyjdogálon a bányavizeletpálesz vederbűl fejedre ?
mit számit ? Ceus alkalmazottak vagytok mindketten, a haver Shikarival, havi 5 milkára -bonuszok ? azt itt aggiprppoztok? agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől vagytok nem hösök ? csak primitivek ? húzzatok mán bele mert lereszelinek - narancsos levesgyökerekr ? húzzatij bele mán ,nem vagytok még mindig elég tompa agyú gyökerek ? ezeknek ? Te halfarok Durbincs: = Nyüves kiHerélt diaznó vagy ? Oszt milyen vót a bölléred?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hát, ha neked ez tetszik...? Ám legyen, Te narancsos seggnyaló tátogó, mintjhogy halkfarok, agyatlan Sügér!! :))))
Bolond likból csak bolond szél fú ? Bezony. te narcsos seggnyaló fej nélküli halfarok! kérdés, hogy nálad mellik likból??
A LÉNYEG, hogy csak Ploestibe folyjdogáljon a bányavizeletpálesz vederbűl fejetekre ?
mit számit ? Ceus alkalmazottak vagytok mindketten, a haver Shikarival, havi 5 milkára -bonuszok ? azt itt aggiprppoztok? agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől vagytok nem hösök ? csak primitivek ? húzzatok mán bele mert lereszelinek - narancsos levesgyökerek ? húzzatij bele mán ,nem vagytok még mindig elég tompa agyú gyökerek ? ezeknek ? Te halfarok Durbincs: = Nyüves kiHerélt diaznó vagy ? Oszt milyen vót a bölléred?
durbincs
@tulipan: : @F_Viktor: Csak Ploestibe folyjon a bányavizeletpálesz vederbűl fejükre ?a többi
mit számit ? Ceus alkalmazottak mindketten havi 5 milkára+bonuszok ? azt itt aggiprppoznak?
agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől nem hösök ?
csak primitivek ? @fideszes gyökér: húzzon mán bele mert lereszelik - DK-s levesgyökér ?@csak úgy...: maga is húzzon bele mán ,nem elég 1 gyökér ? már ezeknek ? y nemüeknek ?
@tulipan: = Nyüves Herélt - azt maga is tekerjen , agyasérült ? mert cak lemaradt 50IQ-val ..
desiro
Na megint beindult a hazugság gyár.
Azt hiszik, ha a [email protected] felkerül a polcra, akkor lekvár lesz.
durbincs
@desiro: @csak úgy...: @tulipan: szerencsétlen révült,minek vedel vederbül ? s már függő is a bánylóvizeletpálesztől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.