Hatszázkilencvenegy, Spanyolország partjai felé tartó migránst mentettek ki a nap folyamán 15 csónakról a spanyol fejlesztési minisztérium alá tartozó Tengerbiztonsági és Mentési Egyesület (SASEMAR) tagjai hétfő esti Twitter-üzenetük nyomán.

Csaknem 700 migránst mentettek ki a spanyol hatóságok a Földközi-tengeren
Fotó: Youtube

Háromszázötvenhét migránsra nyolc csónakban a Gibraltári-szorosban, 303 migránsra hat csónakban az Alborán-tengeren, további 31 emberre egy csónakban pedig Fuerteventura közelében bukkantak rá – derül ki a SASEMAR Twitter-bejegyzéséből.

A spanyol belügyminisztérium múlt keddi közlése szerint az év első kilenc hónapjában több mint 41 ezren érkeztek illegálisan Spanyolországba tengeri és szárazföldi úton.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Apoca: Ha nem is feltétlen ránk, de a többi országot is szeretnék megszórni velük! Mit gondolsz, kellenek ezek a spanyoloknak? Úgy kellenek, mint üveges tótnak a hanyatt esés! Kimentik őket, hogy mutassák, ők mennyire együtt éreznek velük, azután meg vigyék más országok!
tulipan
@Shikari: Te meg se írni se olvasni, te illieberál náci narancsos fasz! :)
tulipan
@Shikari: Degenerált NARANCSO SEGGNYALÓ NÁCI takony vagy, aki a magyar NÉP ellen uszít minden nap! Nem voltál és soha nem is leszel magyar, csak szeretnél az lenni, viszont csak egy degenerált ROMÁN vándorcigány vagy ÉS AZ IS MARADSZ !!! JOBB, HA TUDOD:
@Shikari: Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy űzi. RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
tulipan
@Shikari: Degenerált NARANCSOs, vizfejű SEGGNYALÓ NÁCI takony vagy, aki a magyar NÉP ellen uszít minden nap! Nem voltál és soha nem is leszel magyar, csak szeretnél az lenni, viszont csak egy degenerált bokszos, vándorcigány vagy ÉS AZ IS MARADSZ !
tulipan
@Shikari: Ezt tettétek TI, férges narancsosok az országgal! Rohadék gazemberek!!!

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban-viktor-demokracia-jogallam-rangsor.671326.html

Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy űzi. RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
t

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.