Pedig az elnök nem tud elképzelni jobb jelöltet. Miután Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete kedden lemondott a tisztségéről, Donald Trump arról beszélt, hogy lánya, Ivanka Trump hihetetlenül jó követ lenne, de attól tart, hogy egyből nepotizmussal vádolnák, ha kinevezné. Ugyanakkor az elnök nem tud olyanról, aki a lányánál alkalmasabb lenne a feladatra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig ha meggondoljuk, legalább is mi magyarok - igazán releváns ötlet
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már megint ez a fránya „déjà vu” érzés

A szép-emlékű Józsi-bácsit majmolja az amcsi elnök, s könnyen lehet Szájjártató ismét mellényúlt

A first-daughter – nem a mi 12milliós szardobálónk, hanem az igaza – apjához hasonlóam szeret twitterezni: „It is an honor to serve in the White House alongside so many great colleagues and I know that the President will nominate a formidable replacement for Ambassador Haley. That replacement will not be me.” írta ara reagálva, hogy a kedves Papa szerint ő milyen jó lenne. Ahogy több portál megírta: „There is no-one more qualified “in the world” to become the next US ambassador to the United Nations than Ivanka Trump, her father Donald has claimed.”!
Nos ezeknek ott a kapitalizmus végnapjaiban vergődőknek ez lehet új, de Orbán első uralkodásának tettes-társa Torgyán doktor ehhez hasonlót már nem csak mondott, de tett is: hiába no légügyi dinasztia. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Trump-ék meg ENSZ ügyi dinasztia. Bár fel kell hívjam a figyelmet, hogy ezért sem okos Szájjártatóék ENSZ fikázása!!! =))
simmering73
Hogy ezeknek az elmebetegeknek mennyire egyrugóra jár az agyuk.
namihami
Lehet, hogy az Ivankahoz is a turizmus áll kőzelebb?
Csak náluk lassabban nőnek a pótlábak...
Jozefina
Családi vállalkozásban lenyulni az egész világot!!?? Nem rossz ötlet!!! Csupán az agy, amibe ehhez hasonló megfordul, az beteges!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.