Jean-Claude Juncker szerint nemtelen támadásokat kapott a brit médiától az utóbbi időben. Hogy ezeket "visszaszorítsa", nem zárkózna el akár attól sem, hogy korlátozza a sajtó szabadságát. Jean-Claude Juncker, mint az Európai Bizottság elnöke nem áll túl pozitívan a Brexithez – ami nem meglepő. Egy, a sorosista Guardian által idézett interjújában Juncker sajnálatát fejezte ki az iránt, hogy "az Európai Bizottság nem avatkozott közbe" a 2016-os brit népszavazásba, mivel ők "már előre tudták, miféle nehézségekkel fog járni a kilépés. " Nemcsak a Brexitről beszélt azonban, hanem az ellene irányuló kritikus cikkekről is. Emlékezetes, Juncker a közelmúltban azzal került reflektorfénybe, hogy a nyári NATO-csúcson gyakorlatilag alig tudott megállni saját lábán. Szóvivője szerint az EB-elnök isiásza és görcsei miatt imbolygott, ám több brit médium is felvetette, hogy esetleg Juncker alkoholproblémája áll a bizonytalan járás hátterében. Mint ismert, egy évvel ezelőtt írta meg a The...

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Nessy: Kedves de mást is,de inkább hagyjuk ? s ne mentegesse má, a mindenki számára az egyértelműt ? A tisztelt EU vezetőt ? a gyerekmektelen éltes pohárakrobatát ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Szépítgetheti a buta emberke, akinek fáj valami az nem megy el sehova vagy az orvosok azt ajánlják üljön kerekesszékbe.
Hablatyolhat bármit, az bizony nem szépíti a valóságot. Mert a részeg embernek nem jut eszébe az orvos?
durbincs
@Aki Én: Azt-a, Buda már megint romániában van ?a fenne enné meg,igy 1helyben lakva mán? megint országot váltottunk ?De -nemá Baniért-menne a Metró?de ez csak rózsaszin álom cak a hatalmas .Ploestiből ,a bányakecok méjéről, a sárga bányalóvizeletpálesz renyhe kábúlatában ?
@Aki Én:
durbincs
@1magyar: ja mint csak mindenki ismerve, a ponty ilyeneket ?
Aki Én
@durbincs: ...most ponty vagy durbincs? Vagy ,,bányalóvizeletpálesz" után már mindegy...
durbincs
@Aki Én: azt csak maga révült be a bányakecojába a veder sárga bányalóvizeletpáleszba?nem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.