Az orosz elnök szerint Oroszország és Magyarország "az együttműködés komoly potenciálját gyűjtötte össze". Átadta megbízólevelét Vlagyimir Putyinnak Konkoly Norbert, Magyarország új moszkvai nagykövete. A ceremóniát a Kremlben rendezték meg, az orosz elnök nagyrészt a két ország közötti kapcsolatról beszélt, és azt is elárulta, miről egyeztetett nemrég Orbán Viktorral.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még az a szerencse, hogy mást is mondott

igaz manapság a török áfium ellen is a nyalást alkalmazzuk

Új követet küldött Moszkvába Őfenesége. Puyin barátja szívélyes fogadást rittyentett, ahol sokat beszélt. Néha furcsákat.
Külön érdekes az a gondolat, hogy „Oroszország és Magyarország az együttműködés komoly potenciálját gyűjtötte össze”, főleg annak fényében, hogy ő is és Őfenesége is előszeretettel azonosítja magát az országával!
A dolog élét elveszi egy kicsit, hogy olyanokat is összehordott, hogy „kategorikusan elutasítja a nemzetközi jog normáinak megkerülését az erődiktátum alkalmazását a nemzetközi színtéren”, persze mint tudjuk mindketten szabadon értelmezik, hogy mi a saját hatáskörük!!!
Aztán nem volt piskóta az a kijelentés, hogy „az ENSZ BT állandó tagjaként kiáll az olyan, a világszervezet alapokmányában rögzített elvek mellet, mint az államok szuverenitása és egyenlősége, valamint a belügyekbe való be nem avatkozás.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: Putyin Sztálintól, Orbán Rákositól! Rákosi Sztálintól. A kör bezárult.
nevemnick
@Nessy: nem egészen. Manapság folytatódik... hogy rohadjanak meg.
lampa laz
"Mint mondta, hazája az ENSZ BT állandó tagjaként kiáll az olyan, a világszervezet alapokmányában rögzített elvek mellet, mint az államok szuverenitása és egyenlősége, valamint a belügyekbe való be nem avatkozás." ... és közben a hackerek háttérben szorgalmasan végrehajtják az utasításait...
Nessy
@lampa laz: És a Krim félszigetet az ellenzék annektálta? Tudatosan valótlant állítani mindketten remekül tudnak!
kokopelli
@Nessy: (14:38)
Ismered a viccet?
-Bácsi ! 7 óra van,de délelőtt vagy délután?
-Hogy tudsz ilyen hülyét kérdezni kisfiam?
-Hogy? Csak a bácsi volt a közelben!
;-)
1magyar
@Nessy: Nem volt nehéz annektálni, ők is akarták - kivéve egy keskeny réteget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.