Egyelőre egyik tagpárt sem indítványozta hivatalosan a Fidesz kizárását az Európai Néppártból (EPP) – jelentette ki Joseph Daul pártelnök az EPP szerdai brüsszeli csúcstalálkozója előtt.

Sajtóértekezletén Daul arról számolt be, hogy

délután komoly vitát fognak folytatni a konzervatív erőket összefogó pártcsaládon belül a magyarországi helyzetről és Orbán Viktor kormányfőről, amelyben mindenki elmondhatja a véleményét, és utána majd meglátják, hogyan fognak lépni a nemzeti tagpártok.

Kiemelte, hogy a párt alapokmánya értelmében legalább öt különböző országból hét tagpárt kezdeményezheti bármely másik tag kizárását, de eddig még egyetlen hivatalos levelet sem kapott ez ügyben.

Mint tudják, mindig is barátja voltam Orbán Viktornak, mindig megvédtem őt. De kötelességem védeni a szabadságot, a demokráciát, a jogállamiságot, az tudományos szabadságot, az emberi jogok tiszteletét, a szabad civil társadalmat is

- hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Orbán Viktor fogadja Joseph Dault az Országházban 2014. február 17-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Pedig jó lenne, ha észhez térnétek, mert egy kígyót melengettek a melleteken.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ezt hívják tisztáldozatnak. Az összes fideszes politikus ezt csinálja, ezzel csak koncot dobnak a népnek, bizonygatva, hogy ők aztán mennyire becsületesek, még a gondolata sem fordul meg a fejükben a közpénz és EU-s támogatások lenyúlásának. Polt Péter meg majd veri a mellét, hogy ő aztán odacsap, hol a bűn fészkel.
desiro
Pedig jó lenne, ha észhez térnétek, mert egy kígyót melengettek a melleteken.
Gauntlet
Szomorú hogy ilyen kedvesek vagytok vele. Az NSDAP is beférne ?
namihami
Nem is fogják kirúgni, mert akkor oda a Néppárt többsége. És ez azoknak is úgy óriási ANYAGI, mind komoly erkölcsi veszteséggel járna. És hááát, azok is csak a piacról élnek.
mackoka46
Jó lenne ha intézkednének, mert most azon tanakodnak, hogyan csavarják ki a nép kezéből a maradék pénzt. Az ellopott pénzt pótolnák vele. Mindenünkből kiforgattak már.
simmering73
Elég szomorú, hogy ilyen hülyék vannak ott is.
csak úgy....
@Shikari: Magyarországot nem ,csak orbánt és az eu. pénzekböl gyarapodó haveri kört...
te vak vagy tibim ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.