Az Európai Bizottság elsõ embere a most zajló uniós csúcson meglehetõsen furcsán viselkedett. Megint. Úgy tűnik, hogy Jean-Claude Juncker fránya hátbetegsége kiújult a most zajló uniós állam- és kormányfők csúcstalálkozójára. Azaz Juncker megint részegnek tűnt, még ha ennek okául is a rejtélyes "isiászt" jelölné meg az EB elnöke. Juncker most épp Emmanuel Macron francia elnököt vágta fejbe egy papírköteggel, és utána pedig összevissza csókolgatta.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Pegero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a fejlődésképtelen: orbánt sosem támogatta az ország kétharmada :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
A nem is olyan régen az OBJEKTÍV origóból vénasszony szintű, rosszindulatú orgánum lett.
.
Az miért nem tűnt fel, hogy a "falusi gyerek", mint egy jól lakott KULÁK zsebre dugott kézzel bóklászik, senki NEM KÍVÁN VELE szóbaelegyedni, különben az a videó még ez év nyári csúcson készült! Csak a "tisztesség kedvéért"
.
Megfelelőbb, v milyen lenne a LINKÓCI helyett azt aki ugyan szereti a piát, de csak "munkaidő után"!
.
www.youtube.com/watch?v=_Ilevnaa9pw
.
ŐFENESÉGE vót már fehérvári huszár is, és LEGYŐZÖTT MINDEN-KIT!
Eladott Ország
A csúti geci viszont már a kérdést sem érti, neki már innia sem kell, állandóan isiásza van. Kleptokráciában szenved a kancigány.
nemkutya.com/wp-content/uploads/2016/03/111503-rengeteg-penz-hianyzik-mit-csinaljak.jpg
RonaGyuri
Orbán elmebaja viszont stabilan egyre rosszabb! =))
Aki Én
@Shikari a fejlődésképtelen: orbánt sosem támogatta az ország kétharmada :)
Aki Én
Bárcsak a mi ,,vezetőnknek" is a piálás lenne a legnagyobb hibája...
bencemacska
"Kiújult ..."
"Úgy látszik az Origónál ez párhuzamosan történik OV agybajának elmélyülésével!
bencemacska
@Shikari: Hány külföldön élővel együtt sem érte el Magyarország kétharmadát?
Eladott Ország
@Shikari: A csúti kancigány kétharmada = 49,27 %-kal ?! , de ez is csak rendszerszintű csalással és az ukrán román, szerb, bérszavazókkal együtt.
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
Eriksson
Mi van abban, ha Juncker iszik? Mi van abban ha részeg? Bárki leihatja magát a sárga földig a helyi kocsmában, legfeljebb utána hazamegy aludni. De nem megy Európa erős emberei közé magát reklámozni.
tenyek.hu/kulfold/272807_kiujult-juncker-isiasza.html
Eriksson
@Eladott Ország: tegnap 16:32 Ez a kimutatás önmagáért beszél.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:12; Téged meg ki a f@asz kérdezett, te politikai büdöskurva, hogy b@zd meg azt a konzervatív kurva anyádat, te fideszes barom!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
Eladott Ország
@Pegero: Orbánnak már nem elég Magyarország, Európa kell neki. Teljes agyi leépülés, eszement megalomán handabandázás, amit fénylő csillagunk előadott. Az illiberál demokrácia olyan képtelenség, mint az egyenes bumeráng. Ami már illiberál, az nem demokrácia. Mint Bulgakov, A Mester és Margarita regényében, a másodrendű frissességű árú. Frissesség csak egyféle van. Nevezzük néven, fasizmus ami itt épül. Kereszténynek meg annyira keresztény, mint Mussolini, vagy Ceaucescu volt. A világ Ura szerepében nagyjából az történik, amit az örökbecsű Arkagyij Rajkin mondott a meséjében, mikor összeültek az állatok, egy értekezleten megvitatni, hogy ki a legerősebb közülük, az oroszlán után. Az oroszlán megunta és rámutatott a nyúlra, hogy ő a második legerősebb. A nyúl rettegett, de azért kipróbálta, fenéken harapta a farkast. A farkas azt hitte, egy szúnyog az, de mikor látta, hogy a nyúl, a második legerősebb, az oroszlán után, bocsánatot kért és elmenekült. A nyúl fenéken harapta a medvét, aki azt hitte, egy kis légy az, de mikor látta, hogy a nyúl, a legerősebb az oroszlán után, bocsánatot kért és leszaladt. A nyúl elszemtelenedett. Odament a tigrishez, fenekébe harapott, a tigris meg hátracsapott a mancsával és agyonütötte a nyulat. A tigris, nem volt ott az értekezleten.
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
nezelodo
A sors meg szokta tréfálni a nagypofájú gonoszokat érdemük szerint, és aszerint büntet, és nem felejt. A gyerekeink még láthatják a géniuszt, biztos vagyok benne, ahogy mi is láttuk a lépcsőn a magányos Kádár házaspárt.
Eladott Ország
@Pegero: Egyszer már leírtam neked, hogy a kommunistákat a fidesz soraiban kell keresned, de oda azokból is csak a legalja jutott. Egyben tájékoztatlak, hogy az apám öt évet húzott le a Donyec medencében "málenkíj" roboton, úgy hogy a kommunistázással elmehetsz a kurva anyádba, te fideszes szarházi szarcsimbók.
memegenerator.hu/meme/pegero-fideszes-szarcsimbok-geciputtonyos-nyalazd-...
Eriksson
Möszjő Juncker még mindig szilárdan tartja magát és a kormányát:
gtfkephost.hu/files/2018/43/28/m2u3ahfe13.jpg
Csizmás Kond
...a vén buzi...még a végén leszop valakit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.