Fő az óvatosság. Az osztrák főváros lakhatást felügyelő hatósága döntése értelmében az év végéig 220 ezer nevet kell eltüntetni a kapuk mellől - írja a 444.hu. A döntés hátterében az EU új adatkezelési gigaszabályozása, a GDPR áll: Bécs városvezetése ugyanis attól tart, hogy ha év végéig nem szedik le a személyes adatnak számító neveket a város ellenőrzése alatt álló bérházakról, akkor több millió eurós bírságot is kiszabhatnak rájuk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A túlértelmezés,

úgy is, mint az értelmi fogyatékosság egy formája

Azt írja az újság, hogy „ Bécs városvezetése attól tart, hogy ha év végéig nem szedik le a személyes adatnak számító neveket a város ellenőrzése alatt álló bérházakról, akkor több millió eurós bírságot is kiszabhatnak rájuk.”. Ennek okát „az EU új adatkezelési gigaszabályozása, a GDPR”-ben vélik felfedezni. Nos nem első alkalom, mikor az illetékes EU-s szervezett „gondúta a fene”-ként csodálkozott rá a világra, jelezvén, hogy nem csak nem áll szándékában büntiket osztogatni, de az sem, hogy ilyetén vizsgálatokat tennének, sőt a szöveg ilyen értelmezését sem értik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.