Robbanószerkezetet találtak hétfőn Soros György egyik otthonának postaládájában. A robbanószerkezetet Soros György Westchester-i birtokán helyezték el. A csomagról hétfő délután háromnegyed négykor érkezett bejelentés a New York állambeli Bedford rendőrségére. Egy alkalmazott találta meg a csomagot, amelyet gyanúsnak vélt. - a Maszol.ro portálról

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Erről az jut eszembe, milyen divatos volt 1998 előtt nálunk robbantgatni, templomajtót, politikus portát, így rendezték a maffiózók egymás közt a vitáikat. Aztán hatalomra került Orbán, és egycsapásra megszűnt, mintha elvágták volna. Olyan jól sikerült felszámolni, hogy egyetlen hülye sem akad se közel se távol, aki a nagyjaink testi épségét veszélyeztetné egy-egy vak komondoron kívül, de még az is csak az zasszonyra talál rá..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ez a hir kamu, sehol sem talaltam nyomat az angolnyelvu sajtoban... Azert egy ilyen merenyletet Soros ellen egeszen biztosan megjegyezne a sajto
karma1
@bencemacska: Igen, most latom, hogy az o tudositasukat vettek at egy az egyben, de a CNN 24 oras hir teve leven annyi hirt gyart, hogy mar nem nagyon veszik vezeto hirforraskent. Sokak szerint mar naluk is tortenik alhirgyasrtas, illetve BARMIT bevesznek, es leadjak hiteles hirkent. Ha most en is bekuldenek valamit,ami hirnek egy kicsi resze igaz (Soros Gyorgy valoban el, valkoban van neki ott haza, ahol allitolag ez tortent, es nekem mar az nem tetszik, hogy egy alkalmazott siman megfogta es elvitte a haztol az allitolagos robbanoszerkezetet. Soros profikkal dolgozik, es nem hulyekkel: nincs az az alkalmazott , aki ne azt tenne, hogy ott hagyja a bombanak latszo valamit, es azonnal hivja a rendorseget. Plane, hogy Soros nem is volt otthon, tehat ha igazan robbanoszer volt, akkor Soros alkalmazottja nagyobb veszeloynek tette ki magat azzal , hogy megfogta es elvitte mashova, mint amekkoraban Soros lett volna... Gyuri bacsi szerintem nem dolgozik ilyen piti amatorokkel...:O))))

Ettol fuggetolenul lehet meg igaz a sztori, de akkor meg nagyon gyenge sztori, ugy nez ki, mintha Gyuri bacsi hulyeket alkalmazna...:o)))
Na, legyen szep napod, en mar elajulok, ejjel ket ora van... Szia... Koszi egyebkent a rakeresest, mert idot aldoztal ra...:o))))
bencemacska
@karma1: tegnap, 14:48
Itt a folytatás:
24.hu/kulfold/2018/10/24/bomba-bill-clinton-hillary-clinton/
Én most már elhiszem, keményedik a kampány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.