Számos híresség küldött bátorító üzenetet Selma Blair amerikai színésznőnek, miután a nyilvánosság előtt is felvállalta betegségét.

Selma Blair a hétvégén jelentette be Instagram-posztjában, hogy szklerózis multiplexben szenved. Többek között azt is elárulta, hogy a betegsége milyen tünetekkel jár.

„Van, hogy a betegség miatt elesek, van, hogy elejtek tárgyakat, elfelejtek dolgokat. Olykor kihagy az agyam, a testem bal oldala pedig egy elromlott GPS-től igyekszik utasításokat szerezni. Mindennek ellenére kitartok, és bízom abban, hogy javul majd az állapotom” – vallotta be a színésznő.

„Szeretlek, büszke vagyok rád, bármit megtennék érted” – írta a Kegyetlen játékok és a Scooby Doo filmekből ismert Sarah Michelle Gellar a színésznő üzenetére válaszolva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Remember when people smoked? #tbt #stevenmeisel #vogueitalia

Selma Blair (@selmablair) által megosztott bejegyzés,

Neil Partrick Harris, az Így jártam anyátokkal című tévésorozat sztárja pedig bátorságáért és becsületességéért dicsérte az állapotát nyíltan felvállaló Blairt.

„Amikor megosztod a lelkierődet, nemcsak másokat ajándékozol meg, de magadat is” – üzente kolléganője, Shannon Doherty.

Blair a posztjában felidézte, hogy régóta voltak bizonyos tünetei, de nem vette azokat komolyan. Orvosai augusztusban állapították meg a betegségét.

Cikk- és címlapkép: Instagram/selmablair

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.