Az Európai Néppárt frakcióvezetője az Európai Parlamentben elítélte, hogy a magyar kormány összemossa a migrációról szóló vitát ajogállamiságról szóló vitával.\nManfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és Orbán Viktor által is támogatott izottsági elnök-jelölt, aki megszavazta a Sargentini-jelentést, nyilatkozott az Euronews-nak a magyar kormány reklámkampányáról. Ebben a jelentés miatt állítják pellengérre annak szerzője mellett Soros Györgyöt és Guy Verhofstadtot, a Liberálisok frakcióvezetőjét.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jellemző, sőt példaszerű

Mindkét reakció sokat árul el az „elkövetőről”

A hu.euronews.com szerzője cikket írt a „Manfred Weber-el, az Európai Néppárt frakcióvezetője és Orbán Viktor által is támogatott bizottsági elnök-jelölttel” folytatott beszélgetéséből.
A jelölt rögzítette, hogy „Előszöris hadd vicceljek egy kicsit: csalódott vagyok, amiért én nem szereplek a szórólapon, hiszen én is a hetes cikkes eljárás elindítás mellett szavaztam. Elfogadhatatlan, hogy a migrációról szóló vitát összemossák a jogállamiságról szóló vitával”, ami azt mutatja, hogy az EPP – legalább is az általa képviselt vonal – európai polgári értékek mentén gondolkodik.
valamint, hogy „nem igaz, hogy az EPP nem tesz eleget az Orbán-kérdésben, hiszen a párton belül keményen átbeszélték a vitás ügyeket Orbán Viktorral”, am arra utal, hogy ő is azok közé tartozik, akik – a tapasztalatok ellenére - az értelmes emberek körébe tartózónak vélik ezt a gátlástalan retardált dagadt törpét.
Ami pedig Őfeneségét illeti ő is okadatolta a lényegét; totál nem lát a pályán, bár tartok tőle, hogy ha látna sem érdekelné! =))
Commenter
Pont tegnap történt egy hasonló nem is akar látni dolog: a cseh külügyminiszter szólt be éppen ugyanígy Mo-nak, és erre reagálta szijjas hogy de Babis miniszterelnök...bla, bla, csak azért mert a cseh külügyér tud, mer és szabad is neki a saját fejével gondolkodni. A V4 + Japán csúcs kudarca után Babis már épp olyan kínosan távol és feszengve állt orbántól mint Pellegrini és Morawiecki...
Commenter
@csipetke: még szerepelhet, ha sok ilyen kijelentést tesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.