A politikai erőszaknak nincs helye az Egyesült Államokban - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök szerdán a Fehér Házban a Clinton-házaspár, Barack Obama.volt elnök, a CNN hírtelevízió és több politikus címére küldött gyanús csomagokra és robbanószerkezetekre utalva..

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Fehér-ház hitványnak nevezte

hogy valójában mit is azon – legalább is a magyar médiában - megoszlanak a vélemények

Titokzatos csőbomba ügyek tartják izgalomba az amcsi közvéleményt. Nos maga az ügy és körülötte folyó találgatásuk és vélemények valóban érdekesek. Azonban ennél is érdekesebb a magyar média:
Egyfelől; „A politikai erőszaknak nincs helye az Egyesült Államokban - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök szerdán a Fehér Házban a Clinton-házaspár, Barack Obama volt elnök, a CNN hírtelevízió és több politikus címére küldött gyanús csomagokra és robbanószerkezetekre utalva.”,
illetve „Gyanús csomagokra bukkantak szerdán az elnöki hivatal postázójánál … Donald Trump elnököt azonnal tájékoztatták a helyzetről… A Fehér Ház "hitványnak" nevezve a cselekedeteket.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és a második az origo.hu mint érdektelen nem foglakozott (még csak nem is tapsikolt, vagy ünnepelte a kellő reakciót) sem a Soros, sem a volt elnökök és a CNN elleni támadással sem! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: s, hogy még pikánsabb legyen a dolog a hvg.hu szerint: "Civilizáltabb hangnemet szorgalmazott az amerikai politikai élet szereplői körében Donald Trump. Az elnök egy választási kampányrendezvényen szólalt fel szerda este, miután a nap folyamán több demokrata párti politikus címére és a CNN hírtelevízió szerkesztőségébe is robbanószerkezetet vagy gyanús fehér port küldtek ismeretlenek. Az elnök elítélte a történteket és azt ígérte, hogy a hatóságok igyekeznek kézre keríteni az elkövetőt, de hozzátette azt is: a politikai élet szereplőinek fel kell hagyniuk ellenfeleik becsmérlésével."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.