Hillary Clinton az elmúlt időben egyre többször nyilatkozik meg a médiában, Donald Trump amerikai elnököt és a republikánusokat bírálva.

Hillary Clinton, a 2016-os amerikai elnökválasztás demokrata elnökjelöltje egy rendezvényen azt mondta, nem akarja újra megmérettetni magát 2020-ban, azonban továbbra is elnök szeretne lenni – írja a The Hill.

Clinton ezt egy pódiumbeszélgetésen fejtette ki, ahol újságírói kérdésként felmerült, hogy szeretne-e ismét elindulni az elnökségért, mire

Hillary Clinton rávágta, hogy: „Nem”. Ekkor a közönség soraiból többen is felnevettek, majd az újságíró továbbra is a politikusnak szögezte a kérdést, erre már azt fellelte: „Elnök akarok lenni.”

Clinton még mindig elnök szeretne lenni

Hillary Clinton és férje, Bill Clinton volt elnök hamarosan egy 13 várost érintő országjárásra indulnak, ahol közéleti témákról fognak beszélgetni.

A The Hill azt írja, Clinton az elmúlt időben egyre többször nyilatkozik meg a médiában, Donald Trump amerikai elnököt és a republikánusokat bírálva. Clinton korábbi tanácsadója, Philippe Reines a Politicónak beszélt arról, hogy

van esély arra, hogy a volt first lady újra elindul az elnökségért, elvégre fiatalabb, mint Trump vagy Joe Biden korábbi demokrata alelnök, és nem ő lenne az első, aki harmadszorra is megméretettné magát az elnök pozícióiért.

Hozzáteszi, hogy támogatói is vannak: 65 millió ember szavazott rá, de ettől függetlenül nagyon valószínűtlen, hogy Clinton ismét elindulna, de természetesen semmit sem lehet kizárni.

Cikk- és címlapkép: AFP

(The Hill, Világgazdaság)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem csak az ovális asztalon szeretne egyet szexelni mint Bill bácsi...
Jozefina
Már épp ráférne az USA-ra egy női elnök!! Sokkal többet el tudna érni, mint a mostani, hőzöngő, hozzá nem értő elnök!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.