Drezda városában a tavalyi év végén 63. 000 migrációs hátterű ember élt, ami azt jelenti hogy a város lakóinak 11 százaléka már nem őshonos német. A napokban pedig felkerült a Facebookra két olyan hátborzongató felvétel, amely a drezdai Johannstadtban készült, fényes nappal. Alighanem az egyik közelben élő a saját lakásának ablakából készítette a képeket. Megnyugtatták a lakosságot, hogy a tinédzserek csak egy “kivégzéses játékot” játszottak, a pisztoly csak egy fegyver utánzata volt. Az unatkozó fiatalokat arra figyelmeztették, hogy ne tegyenek ilyet, mert az rémületet kelt a lakosokban. A Tag24-nek valaki azt mondta, hogy már alig mer kimenni a lakásából, valaki más arról panaszkodott, hogy nagyon megváltoztak a dolgok az utóbbi időben. Egy fiatal szerint pedig sokszor maguk a bevándorló suhancok készítenek hasonló képeket és teszik fel azokat a közösségi oldalakra.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Én sem vagyok őshonos etelközi vagyok. Mer má akkor is vót jó migráció meg rossz is. Akiket elűztek innen azok vótak a rossz migráncsok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.