A hetekben több súlyos, migránsok által elkövetett bűncselekmény is történt Freiburg városában, azonban a legutóbb kiderült történt eset végképp sokkolta a helyieket. Az egyik bevándorlóról kiderült, hogy több állatot is magáévá tett a városban. Sűrű napjai vannak a freiburgi rendőrségnek. A múlt héten derült ki, hogy hét szíriai bevándorló erőszakolt meg egy helyi lányt. Akkor a hatóságok nyolc embert, hét szíriai migránst és egy német állampolgárt vett őrizetbe csoportos nemi erőszak gyanújával, amelyet október 14-re virradó éjjel követtek el egy elkábított 18 éves német lány ellen, egy diszkóbeli mulatozás után. Már ez is sokkolta a közvéleményt, azonban most egy másik ügy is napvilágra került. Egy DNS-tesztnek hála be tudták bizonyítani egy őrizetbe vett menedékkérőről, hogy több szexuális bűncselekményhez volt köze, azonban ha ez nem lenne elég, még állatokat is kínzott, sőt azokat meg is erőszakolta.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Szerintem fidesz birkának nézte...akkor meg nosza, b@sszuk meg !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi bűzlő hulla Sügér Kösz az újabb mesét! :)
Tudod Te nyűves kiherélt magtalan a kitagadott, szeretteidet ? fötörjék ki ? ha ennyi a válaszod ?dobálják a kukába ? ha egyáltalán vannak ? Te egy narancsos öntelt bunkó , egy tahó vagy? tudod ? de érted ?
TE : KEGYELETSÉRTŐ ? HALOTTGYALÁZÓ ? AZ EMBERI GYÁSZT NEM TISZTELŐ ?
Egy bukott,lejárt-lemezes, pitiáner iszákos, senki vagy?? érted? 30IQ-s
Derékig már a kukába-mit nyöszörögsz?De nálatok a matatós kukás görény meg rég beépült a rokonságba? vagy Téged már az is nemzett ?
Mert Te amúgy is egy rettenet egy büdös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt tudod -e? A tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy téged a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyez ?-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Te egy csoti vagy?
gumbo, vagy @csak húgy...: ? vagy kupac büdös Kula is ? 30IQ-s és úgymaradott ?
S gyárilag ily remek,rettenet trére teremtetett,vezekelve vérfertőző bűdös-vérvonala tetteiért ?
Azt ha Isten? véletlenül is Rád nézne,csak eleredne a könnye,nem?mint csak nékünk a kikacagásától ? @Duebincs: de --bo ? Azt te lehetnél a negativ kiválasztott ? A Bányakecos ? A Ploesti Júdás?
Hellcat
Ejj dubrincs nem kellett volna Németországig menni, hogy megkefélj egy birkát...
Hellcat
@durbincs: Beismerheted, hogy igazából nem erőszak volt meg amikor megkérdezted, hogy beteheted-e ő azt mondta hogy beeeee.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.