A németek többsége a 9 év szünet után visszatérő Merzet támogatná, de a CDU-szavazók között a főtitkárnak is magas a támogatottsága.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Teljesen mindegy, hogy ki lesz az utód, a birodalomépítő gazdasági politikát fogja folytatni.

A jó megélhetés reményében becsalogatott színes embertömegek, akik önmagukat eladósítva, törnek be Európába, még nem tudják, hogy adósrabszolgává fognak válni egy tervezett német-római birodalomban. Munkatáborokba, gyárakba lesznek kényszerítve, a német ipar szolgálatában. Megosztva más európai országokba is. Most még nem indultak el az adósságkövetelők, pénzbehajtók, kápók – nem akarják elriasztani a még otthon lévő milliókat -, még csak a bevándorlást segítő hadseregek működnek, hajókkal, nemzetközi blogokon, ügyvédek, felhajtók, önkormányzati migránsügyi előadók -, de eljön az idő, amikor fizetniük kell a betolakodóknak az "európaiságért".

Azzal nem számolt a gazdasági európai nagyhatalom és vezetői, hogy közben elszaporodnak a muszlimok - mint az amerikai ültetvényekre behurcolt négerek -, teljesen megváltoztatva a földrész kulturális és etnikai arculatát. De mit várunk egy olyan Németországtól, aki két világháborút is kész volt kirobbantani ezért a munkatáboros, rabszolgaszerző, nyugat-római birodalmi berendezkedésért? - ahol az emberélet semmit sem ért. Itt nem elegendő a "merkel-szerű" marionettbábok megbuktatása, több mint 40-50 millió német választó gondolkodását kellene megváltoztatni, akiknek apáról-fiúra öröklődő, nagyhatalmi politikát hirdető Hitlerek sulykolták fejükbe a birodalmi berendezkedést, emberöltőkön keresztül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.