Eu­rópa egy­sé­gét kel­lett volna meg­tes­te­sí­te­nie, "de erre soha nem volt képes, sem a Bre­xit­nél, sem a mig­rá­ci­ó­nál, sem a román nem­zeti ün­nep­nél". Jean-Claude Juncker az elmúlt négy és fél évben bebizonyította, hogy alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-vel. A tárcavezető arra reagált, hogy a román külügyminisztérium üdvözölte Jean-Claude Juncker december elsejével – Erdély és Románia egyesülésének centenáriumi ünnepségével – kapcsolatos állásfoglalását, ugyanakkor aggodalmának adott hangot a „budapesti hatóságok retorikája” miatt. Az Európai Bizottság elnöke a nagy román egyesülés napját egész Európa ünnepének nevezte. Szijjártó Péter mindezzel kapcsolatban kifejtette: Junckernek Európa egységét kellett volna megtestesítenie, „de erre soha nem volt képes, sem a Brexitnél, sem a migrációnál, sem a román nemzeti ünnepnél”.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Idétlen aki ezt állítja!!! Nem kell parázni nemsokára lesz más, aki kipenderíti orbánt a Néppárt frakcióból, még rosszabb esetben az EU-ból!!! És akkor beindul a népharag, mert a magyarok többsége józanul gondolkodik és az EU-hoz kíván továbbra is tartozni, nem a keleti diktátorokhoz!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Idétlen aki ezt állítja!!! Nem kell parázni nemsokára lesz más, aki kipenderíti orbánt a Néppárt frakcióból, még rosszabb esetben az EU-ból!!! És akkor beindul a népharag, mert a magyarok többsége józanul gondolkodik és az EU-hoz kíván továbbra is tartozni, nem a keleti diktátorokhoz!!
csak úgy....
@durbincs: több mint 1 éve (sokan) említik,hogy nem vagy normális...
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 17:49
Te meg embernek vagy alkalmatlan.Idétlen kérdőjeles szövegeket ismételgető csúszó-mászó gyagyás féreg.
csipetke
Aki bármire is alkalmatlan,az szíjjártó.Legalábbis a diplomácia kemény dió neki.Ebből nincs valami OKJ-s tanfolyás?Be kéne íratni,hátha ragadna rá némi jómodor is.
@Jozefina: 17:53 Egyetértek.
wagabund
..."Juncker alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére"...

namost ezt ki meri megmondani neki? mert van ott néhány bátor képviselőnk, ők talán? vagy nem?

akkor marad minden ahogy van...
namihami
---nyilatkozta egy Szijjártó nevű senki egy Ripost névre keresztelt s..ggtörlésre se alkalmas papírárunak. (és itt a rányomtatott szövegre gondolok, nem a papír minőségére)
Úgy a kérdezett, mint a kérdező behatárolja az egész ügylet szinvonalát. És persze az olvasókét is...
Clavigo
Azt böffenthette volna,,hogy egyedül Orbán elvtárs alkalmas az E.B. vezetésére,,,oszt jó napot.
bencemacska
Kakadu!!!
Te meg elgondolkodhatnál már azon, hogy az "ember" kritériumnak megfelelsz-e?!
csak úgy....
@wagabund: szerintem a magyaroknak az Árpád ház kihalása után,ezért nem köllött magyar király a trónra és a bonyodalmak elkerülése végett,mindíg jobb egy másikra köpködni,közben harcolni a jogokért az igazságunkért! Dózsa volt az utolsó forradalmár,aki erre rábaxott!
A többi ,mind külfödön tengette az életét , utoljára Nagy Imrével és társaival baxarintott ki Tito a "láncos kutya" ...
Rockxy
Az unio ötlet azoktól való, akik tudják, hogy közös lónak túrós a háta.
A gazdaságilag egyenlőtlenek közösségében politikai ügyekben tuti a megosztottság, az egyet nem értés, így könnyen halásznak az urak a zavarosban.
Junkerpapa ebből a szempontból a legjobb helyen van.
De akar a fene a bandájához tartozni.
csak úgy....
@Rockxy: a nagyszüleid a Tsz be vitték vagy nem volt más vállasztásuk ?
ha érzed a kölönbséget,akkor szóljál...,baszod az EU, nem Tsz...
Lepényleső
Na és? Alkalmas valaki arra a jól fizetett pozícióra,amit kapott a pártunktól és kormányunktól név-napra? Bár lehet hogy itt mindenki,hiszen ellenkező esetben neki a pozíciót sem találták volna ki?
mackoka46
Hát ami azt illeti orbánc cigánykirály minden képzeletet felülmúlt jogtiprásával. Junckernek nem felpofozni, hanem már régen rács mögé kellett volna juttatnia ezt a dögöt. Igen egyszerre kap 3 feketét az elnök úr ezért.
csak úgy....
@mackoka46: biztos vagy benne,hogy orbán cigány? csak ezek a problémáid vele?
szerintem alkalmatlan a magyar miniszterelnöki státuszra...,mert,de ezt ne én vagy mi derítsük ki,ha már látszik rajta...
ibn Said
Orbán Viktor nem alkalmas Magyarország vezetésére.

(O.Viktor nem alkalmas semmire...)
csak úgy....
@ibn Said: és ha sang hai felé a pilóták az eszméletüket vesztik, szerintem le bírná vinni a gépet,mert ö alkalmas akar lenni mindenre,mióta a a gyözö papi kipofozta belöle a mindent ,csak a lörincet nem bírta kiverni neki...
csipetke
@ibn Said: 20.33 Hááát,azé' én fel tudnám használni erre-arra.Pl. árvíznél töltelékanyagnak,szappannak,óceánjáróra tőkesúlynak,(még a cápák meg nem találják,),és vannak még hasonló helyek,ahová megfelel...
csak úgy....
@ibn Said: Gyakorlatilag Neked van igazad, csak tenyésztettem,mint egy átlag magyar a ,hogy is mondjákomat! :) 7 nejed van,ebbü a durbincs a shikari segítsége nélkül eggyet sem bírna eltartani,gusztusuk lenne az 1001 éjszakához csak a tehetség hiányzik...
Ezért teremtette allah a kecskét és a birkát...
csak úgy....
@csipetke: kérhetek ,csak egy kupicával,abból ,miböl Te ittál az orbán elötti haragodban?
csipetke
@csak úgy...: Antialkoholista vagyok,soha nem iszom,pia nélkül lőném ki az egész bandát a Holdra.Bár,gyanítom,hogy 2-3 nap múlva kész lennének a tervek egy stadionra,amit mészáros építene többszörösen túlárazva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.