Bizonyára sokan azt gondolhatják, hogy Kim Kardashian szexvideója után már nem érheti őket nagy meglepetés a háromgyermekes valóságshow-hős nemi életével kapcsolatban, erre azonban jócskán ráfácol az, amivel Kim Kardashian egykori párja nemrégiben előállt.

Kim Kardashian exe mocskos titkokat teregetett ki

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images

A Daily Mail írása szerint Kim még 2005 és 2007 között alkotott egy párt Jean Ray-jel, aki most elég piszkos és sötét titkokról rántotta le a leplet Kimmel kapcsolatban. Az énekes azt állítja: Kim Kardashian évente körülbelül 100 ezer dollárt, vagyis körülbelül 28 millió forintot költött tangabugyikra, és hogy egy Louis Vuitton bőröndnyi szexjátéka van Kimnek.

"Nagyon jól szórakoztunk együtt Kimmel; igazán vad, 12 órás együttléteink voltak" – mondta Jean Ray. – "De ő nem szeretett megizzadni, ezért képes volt megállni szex közben csak azért, hogy kijavítsa a sminkjét" – mondta Kim exe, aki hozzátette: a valóságshow-sztár arra is képes volt szex közben, hogy édesanyjával, Kris Jennerrel telefonáljon.

"Ha Kris Jenner hívta őt szex közben, akkor majdnem mindig fel is vette" – mondta a zenész, aki szerint Kim számára az is nagyon fontos volt, hogy hangulatosan legyen megvilágítva a szoba az intim együttlétek ideje alatt.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Vajon mennyi pénzt kaphatott ezekért az elég személyes információkért?
Rockxy
Kim Kardashian exe ???
Biztosan vírusos, azér tereget.
Törölni kell a Program Files-ből és kész.
namihami
Kötelező volt vele dugni? Akkor meg: Pénztártól való távozás...
Egyébként se valószínű, hogy ráfizetett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.