Az Európai Néppárt kongresszusán egyszerre szeretnének hitet tenni a liberális demokrácia mellett, és a politikai családban tartani a Fideszt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Bocsánat, de kinomban jót nevettem. Ez olyan "fából vaskarika"-a mára szélsőjobboldali fidesz, akinek prominensei nyiltan fasiszta eszméket hirdetnek- meg a liberális demokrácia megvédése egy kalapban. T.Hölgyeim ,Uraim! El kéne dönteni végre,hogy mit is akarnak.Mert ez igy nem megy.Európát akarnak-e, vagy orbánt-és vele együtt a viszályt, a háborúskodást,a fasizmus felélesztését,és tekintélyuralmi államokat-diktatúrákat.
relatív
' ..álmodik a nyomor.. ' szoktuk volt mondani, ha valami orbitális marhaságról beszélünk.

Vergődnek az európai pártok IS a kellő nyomaték elérése, és a emberiesség valamilyen tarthatósága közt.

Megoldás egy van, de hogy azt bevállalják a kissé normálisabbak, azt majd csak a közelgő EU parlamenti szavazás ismeretében fogják eldönteni, remélem nem úgy, ahogy eddig IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.