Aki nem védi a jogállamot, nem szereti a szabad sajtót és konfliktust szít Európában, az nem kereszténydemokrata az Európai Tanács elnöke szerint.

(Forrás: Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És ezt ki vonta kétségbe? Olyan nem lehetett, aki OV-t ismeri és ő maga nem aljas, hazug!!!
HAJRÁ VERHOFSTADT!!!
Shikari
“Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a antikereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát.

Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat dolgoz ki, amelyek az embereket megosztják, lelküket felaprózzák, majd megsemmisítik.

A szociáldemokrata utópia szajkózása abszurd: az a 300 leggazdagabb amerikai oligarcha beszél humanitárius viselkedésről és világbékéről, akiknek vagyona 2300 milliárd dollár és akik az emberek lelkével a legcsekélyebb mértékben sem foglalkoznak.

A világot fenekestől felfordítani, megosztani és bankautomatákat gyártani, ez az egyetlen programjuk.
Ez az egész, ami zajlik, Hamletbe illő zakkant színjáték. Gustav Flaubert a Salammbo című könyvében, írt az oligarchikus világról és a keleti civilizációról.

Leírja, hogy a nyugat mennyire a pénz megszállottja, hogyan képes manipulálni az embereket degenerált, mocskos tervének végrehajtásához.

Leginkább Karthágóhoz hasonlítható ez a trend, ahol a vallás rendszeresen szedte emberi áldozatait, különösen a gyermekeket kínozta kifinomult kegyetlenséggel.

Napjainkban a gyermekek éppen ilyen gyötrelmeknek vannak kitéve, gyakran pusztán árut jelentenek az interneten. A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát, amelybe beletartozik a mai Róma és Vatikán is.”

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin
Csizmás Kond
...a jogállam törvényes kereteket sejtet, a liberalizmus meg annak hiányát vagy olyan megfogalmazását ahol nincs pontos szabály...most akkor miről is beszélnek ?
Aki Én
@Csizmás Kond: @Shikari: Ti ehhez látszólag is nagyon buták vagytok, ne szóljatok bele :)
@Csizmás Kond: Ezt a mérhetetlen baromságot te szülted meg? Te tényleg ilyen nagyon buta vagy, vagy csak sajnáltatni akarod magad? Egyébként pont az a lényeg, hogy megszűnt a jogállam.
Aki Én
,,Aki nem védi a jogállamot, nem szereti a szabad sajtót és a civil szervezeteket, aki konfliktust szít Európában, az nem kereszténydemokrata"
Naná, hogy nem az.
Az egy pillanatnyi állomás, az is csak névlegesen.
Volt már ifjú kommunista, liberális internacionálé alelnök, fiatal demokrata...
Mondjuk ez a ,,volt" sem igaz, mert a napokban pont egy kommunista rezsimben volt nyalizni.
Ahogy mondani szokás: minden volt, csak akasztott ember nem.
Jozefina
Tusk keményen kiosztotta az EU-t megosztó és a demokráciát felszámoló Orbánt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok