Könyvet írt Németország destabilizálódása címmel egy német exrendőr a csaknem két évvel ezelőtti, Berlinben történt terrortámadásról. Stefan Schubert exkluzív információkat tárt a fel a 2016. december 19-ei terrorista merényletről, amit Anis Amri a karácsonyi vásárban követett el, amikor egy kamionnal belehajtott a tömegbe. Ahogy azt már korábban megírtuk „Szándékosan nem vették őrizetbe a két évvel ezelőtti berlini merénylet elkövetőjét” -derül ki Stefan Schubert exrendőr könyvéből. A szerző az M1 aktuális csatornának adott, szombat este sugárzott interjújában azt mondta, a nyomozókkal történt beszélgetései és titkos iratok megtekintése után derült számára ki, hogy a német kormány a valóságtól eltérő információkat hozott nyilvánosságra az ügy részleteiről, és azért nem vették őrizetbe a férfit, mert szerették volna felderíteni kapcsolatrendszerét, hogyan kommunikált az Iszlám Állammal. "Lehallgatták a mobilját, megfigyelték, és ez sokkal fontosabb volt a titkosszolgálatok...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
@Mirabilis: Safarov nem terrorista volt, és egyébkét nyolc évet leült magyar börtönben, mielőtt kiadták az azerieknek.
desiro
Hiteles forrás meg az agyatlan hal, HAHAHAHAHA.
anima
Stefan Schubert exrendőr ... az M1 aktuális csatornának adott, szombat este sugárzott interjújában azt mondta: "Guten Abend!"
F_Viktor
@desiro: Igen, érdemes utána nézni mit írnak a neten erről a Stefan Schubertről...

"A szerző az M1 aktuális csatornának adott, szombat este sugárzott interjújában azt mondta, a nyomozókkal történt beszélgetései és titkos iratok megtekintése után derült számára ki..."

Ugyebár Magyarországon Demeter Márta ellen nyomozást rendelt el az ügyészség, mert kikotyogta, hogy titkos akció keretében egy két éves kislányt szállított egy katonai repülőgép, addig Németországban az "író" betekinthet titkos iratokba, sőt könyve(ke)t is publikálhat róla.
A Merkel kormány erre büntetésül száműzi a magyar migráncsTV-be egy interjúra :-)))

Ez a story még esti mesének is gyenge... Esetleg csak a NER-karámbeliek fosnak be tőle.
Eriksson
@Mirabilis: 21:07 Elég lett volna annyit írnod, hogy lásd fentebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.