Lengyelországban kétszeresére emelik a legalacsonyabb nyugdíjakat és a rokkantak ellátását. Így már százezer forintnak megfelelő összegnél többet hoz nekik a pénzes postás. A lengyel kormány 2019-ben egyszeri emeléssel növelni akarja a legalacsonyabb nyugdíjakat és a rokkantak járandóságát - idézte a Business Insider Polska az hivatalos tájékoztatást. Az indoklás szerint dacára az elmúlt években végrehajtott kedvező változtatásoknak, a jelenlegi összegek nem elegendőek az érintettek létfenntartási költségeinek fedezésére

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@RonaGyuri: Pl. Lengyelországban a nők elmehetnek hatvanévesen nyugdíjba mindnyájan, nemcsak a kivételezettek. A fizetések is magasabbak mint nálunk. Mikor a kint élő magyar ismerősünk élettársa meghalt, segélyt kapott a lengyel államtól. Itthon a kórházban éjszaka elhunyt hozzátartozónk után már másnap délelőtt ott álltunk a pénztárnál és fizettünk a hűtésért és az öltöztetésért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ilyenkor nem tart békemenetet a CÖF a lengyelekkel? Vagy az a lényeg hogy félmilliárdos közpénz támogatást kaptak és nem tudhatjuk meg, hogy mire kúrták el!
1magyar
A lengyelek jobban megbecsülik azokat akik felnevelték és taníttatták őket ingyen, mármint a vezetők.
durbincs
@tulipan: gumbo maga @csak húgy...: vagy kupac @kula..: is ?
emerencia
@Eriksson: A bármelyikünk szemüvegén keresztül nézett történteken valóban nem lehet már változtatni. A hazánkra és ezzel együtt a határokon belül élő tömegek személyes életére ható negatív következményeken viszont kötelességük lenne mindazoknak, akik a hatalmat gyakorolják ill. ellenzékben politizálnak.
tulipan
@durbincs: Te IDIÓTA, szerencsétlen, narancsos seggnyaló, döglött halfarok Sügér Egy, igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos BIRKA VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat? Ennyire kell tőle, az a vizeletpálesz??
durbincs
@1magyar: azt sokat ne-várjon,a koma értelmileg igen visszamaradt ?És biztos nem a HULK!
@tulipan: igazi taplós 50IQ-s gumbo ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. May 27., 05:35
Most az a baj, hogy sok az eső