Elutasította a közös európai hadsereg létrehozásáról szóló indítványokat Mark Rutte holland kormányfő pénteken, és hangsúlyozta, hogy országa védelempolitikájának a jövőben is a NATO marad a sarokköve.

A holland kormányfő elutasította a közös európai hadsereg létrehozásának ötletét
Fotó: Wikipédia

"Az ötlet túl messzire megy Hollandia számára" – jelentette ki Rutte egy hágai kabinetülést követően arra utalva, hogy az elmúlt napokban Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár is "egy valódi európai hadsereg" szükségességét emlegette.

A holland miniszterelnök beszélt az Egyesült Királyság európai uniós kiválásának feltételeire vonatkozó megállapodástervezetről is, és rendkívül valószínűtlennek nevezte, hogy a bennmaradó tagállamok hajlandóak lennének lényegi módosításokra, még akkor sem, ha a brit parlament elutasítja a szerződés jelenlegi szövegét.

"Nagyon régóta tárgyalunk, mindenki komolyan részt vett benne. Áttekintjük a javaslatot, de jelentősebb változtatások szerintem nem valószínűek" – mondta.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hollandia egy porfing az EU-ban!!! Mégis mit akarnak??? Van kurva nagy hadseregük!!!??? Nagyon helyes azaz EU javaslat, hogy többségi szavazat döntsön és ilyen kis genya országok ne tödjanak vétózni.!!!???
Carlicota
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
papa.49
A hollandus még az eshetőségét is elakarja kerülni, hogy egyszer véletlenül a csutigörény legyen a ,,közös hadsereg,, főparancsnoka ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ha NINCS KÖZÖS LÓ, NINCS ILYEN LEHETŐSÉG SEM !!!
Okos a pali !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.