Jelentősen nőtt a kaliforniai tűzvész eltűntjeinek száma, a hatóságok legfrissebb, vasárnapi összesítése szerint már 1300 olyan ember van, akiknek sorsáról nem tudni semmit. Pénteken még 1011 eltűntről szóltak a híradások, egy nappal korábban pedig 631-ről.

Egyre rettenetesebb hírek érkeznek a kaliforniai tűzvész eltűntjeiről

Donald Trump amerikai elnök (j) Jody Jones paradise-i polgármester társaságában az erdőtűzben elpusztult negyedet látogat meg a kaliforniai Paradise-ban 2018. november 17-én. A kaliforniai tűzvész eddig 71 halálos áldozatot követelt, az eltűntek száma meghaladja az ezret.

Vasárnapig a katasztrófa 76 halálos áldozatot követelt, de ahogyan a mentők átfésülik a sok helyen porig leégett településeket és erdőket, az áldozatok lélekszáma növekedhet.

A Kalifornia északi részén égő terület 55 százalékán sikerült megfékezni a lángok terjedését, a déli vidékeken, Los Angeles környékén pedig 82 százalékán. A tűzoltók és mentésben résztvevők versenyt futnak az idővel, a vasárnap reggeli meteorológiai előrejelzések ugyanis erősödő széllökéseket és nyomukban újabb tűzfészkek kialakulására számítanak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/The Sacramento Bee/Paul Kitagaki Jr.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Gyújtogatás, terrorcselekmény. Magától nem gyullad meg az erdő.
Eladott Ország
A mindeddig legsúlyosabb tűzvész okai most is, mint mindig a klíma, időjárás, vegetáció. A Földközi-tenger környékéhez hasonló un. mediterrán éghajlat adottságai, az aktuális száraz, meleg és szeles időjárási helyzet, és a Kalifornia hegyvidékeire is jellemző szubtrópusi természetes növényzet sajátossága: az örökzöld lomb-és tűlevelű fás-cserjés vegetáció, a növények leveleinek magas olajtartalma – nagy mennyiségű kiválóan éghető anyag, amely tüzet kapva pillanatok alatt fáklyává lobbant mindent. A megoldást az jelentené, ha a tűz veszélyének leginkább kitett helyekre egyáltalán nem építkeznének ezentúl.
Czibor32
==--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Sandralita
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Fradigege
Legjobb védekezés, a megelőzés. Már évtizedek óta minden évben megy ott a kínlódás. Tűzvész, hurrikán, tornádók. Nem tesznek ellene semmit. Csak megsúgom, hogy jövőre is lesz ilyen. Ezek ennyire retardáltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.