Az olajsejkek jártak korábban hasonlóval.

Az osztrákok dobtak egy hátast: 80 milliós járgánnyal furikázik egy magyar diplomata Bécsben
Fotó: Wikipédia

Egy újonnan 250 ezer euróba (több mint 80 millió forint) kerülő Aston Martin Vanquish-sal furikázik egy magyar diplomata Bécsben – írta meg az oe24.at.

A bulvárlap egy olvasói fotó nyomán kezdett kutakodni, és a rendszám alapján azonosították, hogy kiről van szó. Az illető a magyar diplomáciai képviselet egyik munkatársának a tulajdona.

A lap egy nem túl hízelgő hasonlatot is megejtett: egy időben az OPEC (Kőolaj-exportáló Országok Szervezete) diplomatái gyorsultak ilyen tragacsokkal.

A Magyar Hang kereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, válasz egyelőre nem érkezett. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Csak egy NER-társ fiacskájáé lehet, akit benyomott a papi a bécsi magyar követségre, hogy ne legyen távol kedvenc gyereke.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Csak egy NER-társ fiacskájáé lehet, akit benyomott a papi a bécsi magyar követségre, hogy ne legyen távol kedvenc gyereke.
Peller Anikó
Hogy rohadna rátok a törvényesített harácsolás átok.
volvós
Nyugi, a győzike vén qrwa nagymamája vette neki...
RonaGyuri
Nem kis vihart kavart egy bécsi cikk

Pedig igazából – biztosan – kézenfekvő magyarázat is van a dologra

az oe24.at „Diese Protz-Diplomaten rollen mit Luxusauto durch Wien” című írása érdekes hullámokat vetett. Bennünket leginkább a „Orbán-Diplomat fährt mit Luxusschlitten durch Wien


(images03.oe24.at/IMG_1984.jpg/bigStory/356.516.554)
Auch in der ungarischen Botschaft scheint das Motto zu lauten: „Nobel geht die Welt zugrunde.“ Ein ¬ÖSTERREICH-Leser entdeckte am Wochenende einen geparkten Aston Martin Vanquish auf der Wiener Ringstraße – Einstiegspreis: ab 250.000 Euro.
Auch diese Luxuskarosse fährt mit dem „WD“-Kennzeichen durch Wien und der Ländercode verrät: Es handelt sich beim Besitzer um einen Mitarbeiter der ungarischen Botschaft.” rész fogott meg.
Nos a dolog úgy áll, hogy ez is egy sok hűhó semmiért. természetesen kézenfekvő, valódi, értelmes magyarázat van a dolognak. Komoly esély van arra például, hogy a jármű nem Szájjártató egyik pribékjének a tulajdona, hanem az idős édesanyja cégéé! =))
simmering73
A NERhuszárok már nem Rocinantén poroszkálnak.
ittott
egykor Israelben volt nagykövet. itt a magyarázat. nem kell fitymálni.
nezelodo
Na csak tátsátok a szátokat, kedves sógorok! Megmondta a Kuszaszem, hogy lekörözünk benneteket. Nem kellett e beiskolázási támogatás, meg az állampolgársági dokument az ottani magyaroknak, na meg nem szavaznak a vezérre, ráadásul még a Nemzeti Konzultáción is csak vigyorogtok! Na most vigyorogjatok, nekünk ilyen gazdagok a polgáraink! Nézzétek csak a lámpáinkat, amint megelőzünk benneteket, még akkor sem értek utol bennünket, ha nyomjuk a féket!
sokanvagyunk
Lehet hogy van neki néhány olaj...kannája.
Szalai27
==Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Rockxy
Mi is a baj ezzel, amikor itthon egy kisgrofóhoz hasonló tuctuczenész 30 milliós Lexussal furikázik és saját testőrei vannak?
Ez a kapitalizmus: birka lumpen népség és dőzsölő celebek, akiket a lumpenek eltartanak.
Meg persze a nagyurakat is.
Kaylanola
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.